>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
R 94

ronniebarca

Użytkownik
No to verno gramy Pingwinow w takim razie..ciezko mi sie wypowiada te slowa, ale..zaufam Ci, od tego meczu zalezy czy bede na jakimkolwiek plusie dzisiaj

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
No to verno gramy Pingwinow w takim razie..ciezko mi sie wypowiada te slowa, ale..zaufam Ci, od tego meczu zalezy czy bede na jakimkolwiek plusie dzisiaj
No to rozsiadamy się wygodnie i golimy buka ???? a tak serio jak Pingwiny dziś przegrają to w po prostu w to nie uwierzę.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
No to rozsiadamy się wygodnie i golimy buka ???? a tak serio jak Pingwiny dziś przegrają to w po prostu w to nie uwierzę.
Ogladalem oba ich ostatnie mecze. Mnostwo okazji, slaba skutecznosc.
Mam nadzieje, ze dzis sobie postrzelaja i bedzie lekki pogrom. Tez ich zagralem, wiec na to licze ;d.

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Jak się nie znasz na tenisie to nie stawiaj, ten mecz był nie do gry, a jakbym musiał cos wybrać to tylko handi w stronę Brazylii
No właśnie sie nie znam dlatego pobralem typ od znawcy chocby takiego jak ty na tym forum!

5567 719

5567

Użytkownik
Sylwestrze ja pamiętam. A pamiętasz jak z Fedem toczyl pojedynki? Raz chyba na AO prowadził z Królem 2-0, ale wtopił ;)

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
No właśnie sie nie znam dlatego pobralem typ od znawcy chocby takiego jak ty na tym forum!
Nie pobrales go odemnie, a to że tego kogoś nazywasz znawcą to Twoja sprawa

Moje typy to:

Haas 2-0 za @ 5.00

Dolgopolov 2-0 @ 3.90

I handicapy w strone obu Panów

A nie jakies @ 1.25 na które nikt poważny nie patrzy, takiego kogoś uznales za znawcę, ale nie szkoda mi Ciebie, zasłużyłes sobie jak mało kto...

Otrzymane punkty reputacji: +10
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Pingwiny bardzo szybko 1 ????
Dobry zwiastun...

P.S. Jakiś pomysł na del potro? widział ktoś go ostatnio? czego się można spodziewać?

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Sylwestrze ja pamiętam. A pamiętasz jak z Fedem toczyl pojedynki? Raz chyba na AO prowadził z Królem 2-0, ale wtopił ;)
Pamiętam, ale w meczu Blake vs Haas to Blake miał setowa na serwisie Haasa, nie dał rady, przegral set i mecz Mega psycha Haasa !. A mecz paluchy lizać, na stojąco się oglądało , a dziś to jakieś ....

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Dzisiaj w hokeju wygrywaja druzyny z zawodnikami w bialych koszulkach.
Pewne info od Dziadka z Debreczyna :cool:.
Takze Senators i Penguins gogogo ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom