R
94
ronniebarca
Użytkownik
No to verno gramy Pingwinow w takim razie..ciezko mi sie wypowiada te slowa, ale..zaufam Ci, od tego meczu zalezy czy bede na jakimkolwiek plusie dzisiaj
No to rozsiadamy się wygodnie i golimy buka ???? a tak serio jak Pingwiny dziś przegrają to w po prostu w to nie uwierzę.No to verno gramy Pingwinow w takim razie..ciezko mi sie wypowiada te slowa, ale..zaufam Ci, od tego meczu zalezy czy bede na jakimkolwiek plusie dzisiaj
Ogladalem oba ich ostatnie mecze. Mnostwo okazji, slaba skutecznosc.No to rozsiadamy się wygodnie i golimy buka ???? a tak serio jak Pingwiny dziś przegrają to w po prostu w to nie uwierzę.
No właśnie sie nie znam dlatego pobralem typ od znawcy chocby takiego jak ty na tym forum!Jak się nie znasz na tenisie to nie stawiaj, ten mecz był nie do gry, a jakbym musiał cos wybrać to tylko handi w stronę Brazylii
Nie pobrales go odemnie, a to że tego kogoś nazywasz znawcą to Twoja sprawaNo właśnie sie nie znam dlatego pobralem typ od znawcy chocby takiego jak ty na tym forum!
Pamiętam, ale w meczu Blake vs Haas to Blake miał setowa na serwisie Haasa, nie dał rady, przegral set i mecz Mega psycha Haasa !. A mecz paluchy lizać, na stojąco się oglądało , a dziś to jakieś ....Sylwestrze ja pamiętam. A pamiętasz jak z Fedem toczyl pojedynki? Raz chyba na AO prowadził z Królem 2-0, ale wtopił
Zdrowia !ojj marachy miec 5-4* i przegrac 7-5... żal... sylwester swietne typy dzieki