babunia
Użytkownik
zdecydowanie Beden zbyt mocny na serwisie żeby tu była opcja do kontrowania, asami wziął ostatniego seta.Mathieu wygra mecz
kurs: 11
liczę na szansę kontrowania
zdecydowanie Beden zbyt mocny na serwisie żeby tu była opcja do kontrowania, asami wziął ostatniego seta.Mathieu wygra mecz
kurs: 11
liczę na szansę kontrowania
Troszkę tak ale ja lubię czasem trochę ryzykować, chociaż już mogły być 2 gole ale chcieli chyba zrobić akcje na "montage" ???? za dużo kombinują już jak wygrywają ????Nie odpuszczą teraz Lisy trochę? Przy takim wyniku kolejny over troszkę ryzykowny ????
Dokładnie, zwłaszcza że to chłopaki po 18-19 lat. W tym wieku jak grałem w juniorach to pamiętam było podobnie, trochę gry pod publikę ????Troszkę tak ale ja lubię czasem trochę ryzykować, chociaż już mogły być 2 gole ale chcieli chyba zrobić akcje na "montage" ???? za dużo kombinują już jak wygrywają ????
For funŁatwiej będzie Ci trafić 3 razy z rzędu kurs powyżej @2,00.
40 x @2,10 = 84
84 x @2,10 = 176,4
176,4 x @2,25 = 396,9
Większe prawdopodobieństwo
Tu tez mam troche doświadczenia... Nie warto :grin:Sam próbowałem takie Chellenge robić jak artorrotorro i to się sprawdza.
Osobiście wyszukiwałem typów np: 80 minuta meczu i prowadzenie gospodarzy 2:0 i wtedy kurs na zwycięstwo prowadzących oscyluje w okolicach 1.02 - 1,10.
Warto też próbować over 6,5 gema w secie w tenisie, ale osobiście polecam jedynie ATP.
Tylko z czasem nie wyrobisz tak jak mówisz że chcesz 10 typów na godzinę
Życzę powodzenia ????
Osobiście próbowałem 3 razy. Pierwszy raz na próbę challenge 20-100 zł i się udało to poszedłem za ciosem 100 - 1000 zł i również z powodzeniem. Za trzecim razem 150-1000 żł i tutaj przy 700 zł poległem na siatkówce. Ogólnie na plus, ale nie bawię się więcej w coś takiego. Szybszy i łatwiejszy sposób na zarobek to większe kursy ????Tu tez mam troche doświadczenia... Nie warto :grin:
Southend v Bristol rezerwy
Southend 5gol
2.05 Bet365
Mi np zakłady z CS potrafią rozliczać 3-4h max to chyba 6-7hMam pytanie: ile najdluzej Wam rozliczali zaklad wygrany , bo u mnie mecz skonczyl sie z godzine temu i mam zaznaczony na zielono , ze wygrany , ale ciagle nierozliczony - mecz 1 ligi w Iranie .Pisalem na czacie bet365 , =Ewa P Naszym celem jest rozliczanie zakładów tak szybko jak to możliwe. Zakłady na żywo stawiane sa na żywo, rozliczanie zaś odbywa się najszybciej jak to możliwe, ale nie jest to ani automatyczne ani koniecznie na żywo. Bet365 nie określa czasu rozliczania zakładów.
Na spotkanie z KHLa raz 26 godzin czekałem ????Mam pytanie: ile najdluzej Wam rozliczali zaklad wygrany , bo u mnie mecz skonczyl sie z godzine temu i mam zaznaczony na zielono , ze wygrany , ale ciagle nierozliczony - mecz 1 ligi w Iranie .Pisalem na czacie bet365 , =Ewa P Naszym celem jest rozliczanie zakładów tak szybko jak to możliwe. Zakłady na żywo stawiane sa na żywo, rozliczanie zaś odbywa się najszybciej jak to możliwe, ale nie jest to ani automatyczne ani koniecznie na żywo. Bet365 nie określa czasu rozliczania zakładów.
Mi kiedyś rozliczali dobę. Miałem na strzelca gola, a do końca nie mogli rozstrzygnąć czy strzelił gola zawodnik czy była bramka samobójcza.Mam pytanie: ile najdluzej Wam rozliczali zaklad wygrany , bo u mnie mecz skonczyl sie z godzine temu i mam zaznaczony na zielono , ze wygrany , ale ciagle nierozliczony - mecz 1 ligi w Iranie .Pisalem na czacie bet365 , =Ewa P Naszym celem jest rozliczanie zakładów tak szybko jak to możliwe. Zakłady na żywo stawiane sa na żywo, rozliczanie zaś odbywa się najszybciej jak to możliwe, ale nie jest to ani automatyczne ani koniecznie na żywo. Bet365 nie określa czasu rozliczania zakładów.
Ja tu mialem na myśli konkretnie over 6,5g w secie w tenisie, ale i ogólnie to oczywiście, może się trafić fajna seria i będziesz trafiać seryjnie niskie kursy, ale generalnie jest to stąpanie po bardzo kruchym lodzie. Zawsze w końcu trafisz na jakąś kontuzje mózgu, czy to w sporcie indywidualnym, czy drużynowym, punkty tracą seriami, bo taki jest po prostu sport i tego nie unikniesz, no a wtedy tracisz nie tylko pieniadze i czas, który poświęciłeś na dojście do tego powiedzmy 60 zakladu, ale i psychicznie czujesz sie dojechany gorzej niż byś przegrał wieksza sumę na jednym zakładzie...Osobiście próbowałem 3 razy. Pierwszy raz na próbę challenge 20-100 zł i się udało to poszedłem za ciosem 100 - 1000 zł i również z powodzeniem. Za trzecim razem 150-1000 żł i tutaj przy 700 zł poległem na siatkówce. Ogólnie na plus, ale nie bawię się więcej w coś takiego. Szybszy i łatwiejszy sposób na zarobek to większe kursy ????