>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
minglee 312

minglee

Użytkownik
Warto zwrócić uwagę na mecz U19 Atletico - Sevilla, 18min czerwień i 3 żółte, ostry mecz powinno coś wpaść jeszcze
e: 23min następna kartka
e2: Sevilla 2 czerwone ????

O 4,6K

oth

Użytkownik
Jakim cudem wczoraj Cuevas przegrał z tym belgiem ? Poszedłem spać i taka nie miła niespodzianka rano ;(

5567 719

5567

Użytkownik
Jakim cudem wczoraj Cuevas przegrał z tym belgiem ? Poszedłem spać i taka nie miła niespodzianka rano ;(
Hehe, troche bylo pisane o tym wczoraj. Tenisowe czelki i wszystko jasne... &quot;Nie, nie, nie może przegrać z tym leszczem, broni milion punktów, zgwalci go...&quot; :grin: Takiego uja. Tak zarabiają buki :]

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Hehe, troche bylo pisane o tym wczoraj. Tensowe czelki i wszystko jasne... &quot;Nie, nie, nie może przegrać z tym leszczem, broni milion punktów, zgwalci go...&quot; :grin: Takiego uja. Tak zarabiają buki :]
Jeśli ATP500 w Rio De Janeiro to dla ciebie czelek, to polecam zakończyć rozmowę na temat tenisa. A co do samego meczu, de greef przebijał, przebijał, przebijał, aż cuevasowi się czajnik zagotował

5567 719

5567

Użytkownik
Jeśli ATP500 w Rio De Janeiro to dla ciebie czelek, to polecam zakończyć rozmowę na temat tenisa. A co do samego meczu, de greef przebijał, przebijał, przebijał, aż cuevasowi się czajnik zagotował
Oj juz nie bądź taki mądry, moja pomylka, ale to i ta jeden uj. Rozumiem poddenerwowanie, bo ladowales Cuevasa z tego co widziałem, wiec wybaczam.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Brown powinien wygrać. Ostatnio niedawno 2:0 też na twardej nawierzchni. Co prawda krecz miał z Paire po 1 gemie a więc coś musiało mu być, ale jak bierze udział w tym turnieju to znaczy, że jest gotowy. Swoją drogą Garcia Lopez nie wygrał meczu od 20 września 2016. Większość spotkań przegrywa do zera. Łącznie od września wygrał dwa sety tj.z Lorenzim i Simonem.
W tym roku nie widziałem żadnego z jego występów. Czy faktycznie Hiszpan to takie dno jak statystyki pokazują?

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Vitorul u19 pierwszy 7 rzutów różnych - &gt; 8.50

Przegrywają 1:0, nie mają nic do stracenia. Ostatnio z Kopenhagą nabili sporo różnych. Teraz w rogach 4:3 dla Porto, do końca 30 minut. Po takim kursie żal lekko nie postawić.
⛔

Skończyli 5:6, szkoda bo mieli ponad 10 minut na tego jednego różnego. Porto zabiło golami, co prawda można było zamykać z zyskiem ale człowiek pazerny ????

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
⛔

Skończyli 5:6, szkoda bo mieli ponad 10 minut na tego jednego różnego. Porto zabiło golami, co prawda można było zamykać z zyskiem ale człowiek pazerny ????
W 82 minucie już byłem zdecydowany na zamknięcie z około 60% zysku, a tak jak mówisz &quot;człowiek pazerny&quot; ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom