Bingham win, 3.5 bet365
jeszcze ze 2 czerwa będą :grin:Atletico Madryt U-19 vs Sevilla U-19 > over 1.5 HT @2.0
Hehe, troche bylo pisane o tym wczoraj. Tenisowe czelki i wszystko jasne... "Nie, nie, nie może przegrać z tym leszczem, broni milion punktów, zgwalci go..." :grin: Takiego uja. Tak zarabiają buki :]Jakim cudem wczoraj Cuevas przegrał z tym belgiem ? Poszedłem spać i taka nie miła niespodzianka rano ;(
Atletico Madryt U-19 vs Sevilla U-19 > over 1.5 HT @2.0
Jeśli ATP500 w Rio De Janeiro to dla ciebie czelek, to polecam zakończyć rozmowę na temat tenisa. A co do samego meczu, de greef przebijał, przebijał, przebijał, aż cuevasowi się czajnik zagotowałHehe, troche bylo pisane o tym wczoraj. Tensowe czelki i wszystko jasne... "Nie, nie, nie może przegrać z tym leszczem, broni milion punktów, zgwalci go..." :grin: Takiego uja. Tak zarabiają buki :]
Oj juz nie bądź taki mądry, moja pomylka, ale to i ta jeden uj. Rozumiem poddenerwowanie, bo ladowales Cuevasa z tego co widziałem, wiec wybaczam.Jeśli ATP500 w Rio De Janeiro to dla ciebie czelek, to polecam zakończyć rozmowę na temat tenisa. A co do samego meczu, de greef przebijał, przebijał, przebijał, aż cuevasowi się czajnik zagotował
Dunfermline U20 - Motherwell U20 over 6,5 @1.61
Vitorul u19 pierwszy 7 rzutów różnych - > 8.50
Przegrywają 1:0, nie mają nic do stracenia. Ostatnio z Kopenhagą nabili sporo różnych. Teraz w rogach 4:3 dla Porto, do końca 30 minut. Po takim kursie żal lekko nie postawić.
W 82 minucie już byłem zdecydowany na zamknięcie z około 60% zysku, a tak jak mówisz "człowiek pazerny" ????
Skończyli 5:6, szkoda bo mieli ponad 10 minut na tego jednego różnego. Porto zabiło golami, co prawda można było zamykać z zyskiem ale człowiek pazerny ????