Podejrzewam, że niezłą srakę w gaciach tam miałeś w taju przy przewadze Rublev'a..Marchenko 7:6 "Typowanie ZNAWCY na oddech" > Typowanie "na giełdę"
Ha Noi - Ceres rzuty rożne (2-0)
race to 5 1,83 10/10
race to 7 5,00 2/10
race to 9 15,00 0,5/10
Race to 5 to chyba jakiś żart już powinno być 5 rożnych przecież to jest mecz do jednej bramki te kursy są strasznie przeszacowane.
Oglądałem i faktycznie były szanse na chociaż 7 :;/:
ogólnie
ale trochę szkoda było 6 do 7 brakło paru centymetrów ????
Eurogąbki od WawoPodejrzewam, że niezłą srakę w gaciach tam miałeś w taju przy przewadze Rublev'a..
Zwycięstwo Rublev'a w II secie wrzucał rzepin po kursie 5,5.
Po przełamaniu był nawet do złapania kurs 9.
W taju przy przewadze Rubleva ten kurs spadł 1,3.
Kto trochę bardziej ogarnięty to mógł swoje zarobić na tym secie..
A co do merytorycznej strony Twoich ostatnich postów to weź Ty mi powiedz: te pkt reputacji pod Twoim nickiem to przyjechał dodać autobus ze szkolną wycieczką czy może za eurogąbki były do kupienia? (nie musisz odpowiadać jeśli się wstydzisz..)
Bardzo dobry typ! Szkoda, że ostateczny
zamkniete z zyskiem
Z Jesusem pewnie byloby z 1.01Co te Monaco tak nie doceniają? Z PSG na X2 było 2,75, tu na mecz z City na X2 2,30. Nie jest to value? Przecież to europejskie puchary i drużyna z Anglii. Jak można dać 1,61 na City i to jeszcze bez Jesusa.
Stawiaj na Monaco póki na forum JESZCZE nie krzyczą, że to 'masówka' : )Co te Monaco tak nie doceniają? Z PSG na X2 było 2,75, tu na mecz z City na X2 2,30. Nie jest to value? Przecież to europejskie puchary i drużyna z Anglii. Jak można dać 1,61 na City i to jeszcze bez Jesusa.
Krecz, zwrot.Bondarenko - Muguruza
under 9.5g w 1 secie @1.61 bet365
Oczywiście, możesz w to wjechać jak wawo na peronCzyli mówisz, że Monaco + 1 mogę mocniej pierdyknąć?
:grin: Hurr durr, nic nie wiecie, ja jestem prorok (oczywiście to nie do ciebie)Stawiaj na Monaco póki na forum JESZCZE nie krzyczą, że to 'masówka' : )
były breaki przy stanie 40:15, no ale nie połamała
Goerges @2.02 1xbet
Pograłeś ???? ? 2min 2 tercji już 2:0 ogółem 3:0 więc jeszcze 1 brameczka iziGdzie ty masz taki kurs? 1.35 na 365
E: Dobra ok ok lisy