>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Marchenko 7:6 &quot;Typowanie ZNAWCY na oddech&quot; &gt; Typowanie &quot;na giełdę&quot; :cool:
Podejrzewam, że niezłą srakę w gaciach tam miałeś w taju przy przewadze Rublev&#39;a..
Zwycięstwo Rublev&#39;a w II secie wrzucał rzepin po kursie 5,5.
Po przełamaniu był nawet do złapania kurs 9.
W taju przy przewadze Rubleva ten kurs spadł 1,3.
Kto trochę bardziej ogarnięty to mógł swoje zarobić na tym secie..
A co do merytorycznej strony Twoich ostatnich postów to weź Ty mi powiedz: te pkt reputacji pod Twoim nickiem to przyjechał dodać autobus ze szkolną wycieczką czy może za eurogąbki były do kupienia? (nie musisz odpowiadać jeśli się wstydzisz..)

Otrzymane punkty reputacji: +9
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Co te Monaco tak nie doceniają? Z PSG na X2 było 2,75, tu na mecz z City na X2 2,30. Nie jest to value? Przecież to europejskie puchary i drużyna z Anglii. Jak można dać 1,61 na City i to jeszcze bez Jesusa.

beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
Ha Noi - Ceres rzuty rożne (2-0)

race to 5 1,83 10/10
race to 7 5,00 2/10
race to 9 15,00 0,5/10

Race to 5 to chyba jakiś żart już powinno być 5 rożnych przecież to jest mecz do jednej bramki te kursy są strasznie przeszacowane.
✅
⛔
⛔

ogólnie ✅

ale trochę szkoda było 6 do 7 brakło paru centymetrów ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Podejrzewam, że niezłą srakę w gaciach tam miałeś w taju przy przewadze Rublev&#39;a..

Zwycięstwo Rublev&#39;a w II secie wrzucał rzepin po kursie 5,5.
Po przełamaniu był nawet do złapania kurs 9.
W taju przy przewadze Rubleva ten kurs spadł 1,3.
Kto trochę bardziej ogarnięty to mógł swoje zarobić na tym secie..

A co do merytorycznej strony Twoich ostatnich postów to weź Ty mi powiedz: te pkt reputacji pod Twoim nickiem to przyjechał dodać autobus ze szkolną wycieczką czy może za eurogąbki były do kupienia? (nie musisz odpowiadać jeśli się wstydzisz..)
Eurogąbki od Wawo

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Co te Monaco tak nie doceniają? Z PSG na X2 było 2,75, tu na mecz z City na X2 2,30. Nie jest to value? Przecież to europejskie puchary i drużyna z Anglii. Jak można dać 1,61 na City i to jeszcze bez Jesusa.
Z Jesusem pewnie byloby z 1.01 ;)

minglee 312

minglee

Użytkownik
Stawiaj na Monaco póki na forum JESZCZE nie krzyczą, że to &#39;masówka&#39; : )

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Stawiaj na Monaco póki na forum JESZCZE nie krzyczą, że to &#39;masówka&#39; : )
:grin: Hurr durr, nic nie wiecie, ja jestem prorok (oczywiście to nie do ciebie)

A tak w ogóle to nie ogarniam tych angielskich drużyn. Dla Tottkow nie wiadomo jak się skończy liga. Czy będą w TOP4 czy nie, to na ich miejscu bym w LE walczyl jak lew (bo tak po prawdzie Sevilli nie ma w LE, to nie ma jej kto wygrać), to sądzę, że łatwiejszym zadaniem byłoby dotarcie do LM poprzez LE, a ci dostają w tyłek od jakichś Gienków czy Gentów. Aco do City to oni nie umieją grać z czołówką w Anglii, a co dopiero w Europie.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Wie ktos coś na temat meczu Hokeja ? Mogilev - Bialorus u20 .. kursy przekrecone, na Bialorus jest teraz 3.40.. wygrywali 2 x z Mogilev w tym roku 2-6 i 1-7 , po tabeli widac ze dzieli je przepaść. Nie znam sie na hokeju, wiec pytam moze ktos coś wie ?

5567 719

5567

Użytkownik
Dla mnie Monaco to żadna europejska czolowka, ja ani nie ide w Monaco, ani w City dzis. Trzeba cos innego spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom