>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Zobacz sobie jakim składem grali &quot;tam&quot;, a jakim &quot;dziś&quot; ????
ten skład znowu nie jest taki słaby żeby nie ogarnąć amatorów z Tajlandii ;) poczekam na jakieś @ 3,5 i wezmę bo 0:0 się raczej nie skończy

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Ogląda ktoś Rubleva z Marchenko? Przed meczowo grałem na Rubleva a nie wiem jak wygląda gra, czy kontrować jakoś czy może odbudowuje się w drugiej partii?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
ten skład znowu nie jest taki słaby żeby nie ogarnąć amatorów z Tajlandii ;) poczekam na jakieś @ 3,5 i wezmę bo 0:0 się raczej nie skończy
Jeden z tych amatorów: Teerasil Dangda (Muangthong) - wbił ostatnio Kangurom 2 bramy w meczu eliminacyjnym! Ledwo Aussie wywieźli remis.

slomiany400 52K

slomiany400

Użytkownik
Ogląda ktoś Rubleva z Marchenko? Przed meczowo grałem na Rubleva a nie wiem jak wygląda gra, czy kontrować jakoś czy może odbudowuje się w drugiej partii?
Ja widziałem 3 gemy, bo Marchenko dałem live 6-1 1 set no i Rublev wyrzucał co szło

katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
nie widze szans, wszystko wyrzuca, sam mam na win i 2-0 Marchenko

beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
Ha Noi - Ceres rzuty rożne (2-0)
race to 5 1,83 10/10
race to 7 5,00 2/10
race to 9 15,00 0,5/10
Race to 5 to chyba jakiś żart już powinno być 5 rożnych przecież to jest mecz do jednej bramki te kursy są strasznie przeszacowane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom