loj99
Użytkownik
Na rano gram coś takiego z tenisa:
Catherine Cartan Bellis @1.35
+
Soon Woo Kwon 2-0 @1.55
Ako: 2,09
Na rano gram coś takiego z tenisa:
Catherine Cartan Bellis @1.35
+
Soon Woo Kwon 2-0 @1.55
Ako: 2,09
Murphy bez formy wbija setke, dzieki i narazie, snooker najgorsze gowno swiatazaufam Ci
1.80
ten skład znowu nie jest taki słaby żeby nie ogarnąć amatorów z Tajlandii poczekam na jakieś @ 3,5 i wezmę bo 0:0 się raczej nie skończyZobacz sobie jakim składem grali "tam", a jakim "dziś" ????
Nie ma transmisji..ma ktos link na Chardy ??
SiedziMuang race 7 roznych 1,83 zielony
Jeden z tych amatorów: Teerasil Dangda (Muangthong) - wbił ostatnio Kangurom 2 bramy w meczu eliminacyjnym! Ledwo Aussie wywieźli remis.ten skład znowu nie jest taki słaby żeby nie ogarnąć amatorów z Tajlandii poczekam na jakieś @ 3,5 i wezmę bo 0:0 się raczej nie skończy
Ja widziałem 3 gemy, bo Marchenko dałem live 6-1 1 set no i Rublev wyrzucał co szłoOgląda ktoś Rubleva z Marchenko? Przed meczowo grałem na Rubleva a nie wiem jak wygląda gra, czy kontrować jakoś czy może odbudowuje się w drugiej partii?
nie widze szans, wszystko wyrzuca, sam mam na win i 2-0 MarchenkoOgląda ktoś Rubleva z Marchenko? Przed meczowo grałem na Rubleva a nie wiem jak wygląda gra, czy kontrować jakoś czy może odbudowuje się w drugiej partii?
I dzisiaj Tajowie remis wywieźli, kochane Brisbane ????Jeden z tych amatorów: Teerasil Dangda (Muangthong) - wbił ostatnio Kangurom 2 bramy w meczu eliminacyjnym! Ledwo Aussie wywieźli remis.