jozzy22
Użytkownik
Ale klops
Ale klops
Bekę miałem z tych twoich 12 koła, które przegrałeś i nie mogłem się powstrzymać
tak szczerze...nie wstydz Ci za to co zrobiles? sral pies czy w paincie, PS czy innym...wiocha az sloma z butow wystaje! Lepiej wyjdz na pare dni, niech to ucichnie, miej jaja i sie nie pograzaj, Peace.Bekę miałem z tych twoich 12 koła, które przegrałeś i nie mogłem się powstrzymać
Esbjerg - FC Nordsjaelland over 4,5
@1.53
Kolega już wstawiał screeny jaki latawiec jesteś ????Niedobry, juz nikt tutaj nie bedzie ciebie bral na powaznie. Po co ci to bylo? Ja tam nie oceniam czy ktos jest patologicznym hazardzista czy niedzielnym januszem ale takiego oszustwa nie toleruje. Wybaczam ci, ale niesmak pozostaje.
Nie wstydzę, mnie to śmieszy. Przyszedłem tu pograć i nie zamierzam nigdzie iść :razz:tak szczerze...nie wstydz Ci za to co zrobiles? sral pies czy w paincie, PS czy innym...wiocha az sloma z butow wystaje! Lepiej wyjdz na pare dni, niech to ucichnie, miej jaja i sie nie pograzaj, Peace.
Milena, sama jestes latawica.Kolega już wstawiał screeny jaki latawiec jesteś ????
Mecz za 10minazjatycka Liga Mistrzow 16.40
Lok. Tashkent (Uzb)
Ja pograłem race 20 po @5, a tu taka lipa. Nic dzisiaj nie siada ????Szkoda tych kilku min bez bramek bo moze zabraknac a ktos widzialem fajne kursy polapal na race 17 i 20
A propos 3/4 koła to tutaj mamy mistrzaDla każdego gracza każda wartość jest inna ale 100zl to tak dosyć przeciętna kwota za którą gra dużo osób, rozumiem jakbyś jeszcze tam po 3/4 koła powklejał ale dla sówki taki przypał robić ???? ?
Co chcesz 6 stówek na czystkoA propos 3/4 koła to tutaj mamy mistrza
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/ZuaRb"><a href="//imgur.com/ZuaRb"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
Bekę miałem z tych twoich 12 koła, które przegrałeś i nie mogłem się powstrzymać
Esbjerg - FC Nordsjaelland over 4,5
@1.53