>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Dla każdego gracza każda wartość jest inna ale 100zl to tak dosyć przeciętna kwota za którą gra dużo osób, rozumiem jakbyś jeszcze tam po 3/4 koła powklejał ale dla sówki taki przypał robić ???? ?

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Bekę miałem z tych twoich 12 koła, które przegrałeś i nie mogłem się powstrzymać
Esbjerg - FC Nordsjaelland over 4,5
@1.53
tak szczerze...nie wstydz Ci za to co zrobiles? sral pies czy w paincie, PS czy innym...wiocha az sloma z butow wystaje! Lepiej wyjdz na pare dni, niech to ucichnie, miej jaja i sie nie pograzaj, Peace.

M 493

milo93

Użytkownik
Niedobry, juz nikt tutaj nie bedzie ciebie bral na powaznie. Po co ci to bylo? Ja tam nie oceniam czy ktos jest patologicznym hazardzista czy niedzielnym januszem ale takiego oszustwa nie toleruje. Wybaczam ci, ale niesmak pozostaje.
Kolega już wstawiał screeny jaki latawiec jesteś ????

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
tak szczerze...nie wstydz Ci za to co zrobiles? sral pies czy w paincie, PS czy innym...wiocha az sloma z butow wystaje! Lepiej wyjdz na pare dni, niech to ucichnie, miej jaja i sie nie pograzaj, Peace.
Nie wstydzę, mnie to śmieszy. Przyszedłem tu pograć i nie zamierzam nigdzie iść :razz:

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Piękny bet jak dla mnie na 16.

CSM Bukareszt -4,5 HT @ 1,82
Unibet

Ale o 16 wlatuje też na live, także będzie więcej do grania.
Jak peffa to peffa ✅ :cool:

Race 17 ✅
Race 20 ⛔

Szkoda, odpuściły bardzo wcześnie, a była szansa na te 20.
Nie mniej jednak bardzo łatwy mecz i mam nadzieję, że pograliście ????

Otrzymane punkty reputacji: +22
cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Dla każdego gracza każda wartość jest inna ale 100zl to tak dosyć przeciętna kwota za którą gra dużo osób, rozumiem jakbyś jeszcze tam po 3/4 koła powklejał ale dla sówki taki przypał robić ???? ?
A propos 3/4 koła to tutaj mamy mistrza
&lt;blockquote class=&quot;imgur-embed-pub&quot; lang=&quot;en&quot; data-id=&quot;a/ZuaRb&quot;&gt;&lt;a href=&quot;//imgur.com/ZuaRb&quot;&gt;&lt;/a&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;script async src=&quot;//s.imgur.com/min/embed.js&quot; charset=&quot;utf-8&quot;&gt;&lt;/script&gt;

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Al Sadd - Lakhwiya over 60,5 @ 1,85
Nie ma obrony wgl z obu stron, zwłaszcza gospdoarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom