>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
owca26 171

owca26

Użytkownik
Dla każdego gracza każda wartość jest inna ale 100zl to tak dosyć przeciętna kwota za którą gra dużo osób, rozumiem jakbyś jeszcze tam po 3/4 koła powklejał ale dla sówki taki przypał robić ???? ?

abstrahując od tego co koleś zrobił ze screenami to dla mnie ludzie którzy tutaj wklejają stawki rzędu kilka tys to pajace. Jeżeli ktoś choćby troche traktuje to zajęcie na poważnie to wie że gra się za kilka procent budżetu, czyli jeśli ktoś gra za 100 zł to zakładam że ma budżet w wysokości 20.000, natomiast jak widze pajaców co wklejają zakład po 3.000 to żal m ich bo to prawdziwi hazardziści i bardzo uzależnieni ludzie bo nie sądzę żeby na takim forum ujawniał się ktoś kto ma po 100.000 na gre

Otrzymane punkty reputacji: +8
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
abstrahując od tego co koleś zrobił ze screenami to dla mnie ludzie którzy tutaj wklejają stawki rzędu kilka tys to pajace. Jeżeli ktoś choćby troche traktuje to zajęcie na poważnie to wie że gra się za kilka procent budżetu, czyli jeśli ktoś gra za 100 zł to zakładam że ma budżet w wysokości 20.000, natomiast jak widze pajaców co wklejają zakład po 3.000 to żal m ich bo to prawdziwi hazardziści i bardzo uzależnieni ludzie bo nie sądzę żeby na takim forum ujawniał się ktoś kto ma po 100.000 na gre
Zgadzam się.

Otrzymane punkty reputacji: +1
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
W tej Turcji wydaje mi się, że coś wpadnie do przerwy. Jak będzie kurs @5 to dołożę lekko.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom