agresornik
Użytkownik
użyj paintaJa pograłem race 20 po @5, a tu taka lipa. Nic dzisiaj nie siada ????
a tak powaznie
co tym prinkiem ? kolejna buj czy cos jest na rzeczy ?
użyj paintaJa pograłem race 20 po @5, a tu taka lipa. Nic dzisiaj nie siada ????
Ale nie warte takiego ryzyka. Za którymś razem nie siądzie a gościu gra 2/4, 3/4 swojego budżetu.Co chcesz 6 stówek na czystko
Ale to jego budżet nie twój i jego kasa i decyzje... O co kaman?Ale nie warte takiego ryzyka. Za którymś razem nie siądzie a gościu gra 2/4, 3/4 swojego budżetu.
Duzo nie braklo:/Ja pograłem race 20 po @5, a tu taka lipa. Nic dzisiaj nie siada ????
Zagrałem i przestali rzucaćAl Sadd - Lakhwiya over 60,5 @ 1,85
Nie ma obrony wgl z obu stron, zwłaszcza gospdoarzy.
Tam jest taki chaos, że zacznie wpadać seryjnie, spokojnie.Zagrałem i przestali rzucać
Klątwa
Dla każdego gracza każda wartość jest inna ale 100zl to tak dosyć przeciętna kwota za którą gra dużo osób, rozumiem jakbyś jeszcze tam po 3/4 koła powklejał ale dla sówki taki przypał robić ???? ?
dziękiAl Sadd - Lakhwiya over 60,5 @ 1,85
No i siadło zgodnie z przewidywaniami ????Al Sadd - Lakhwiya over 60,5 @ 1,85
Zgadzam się.abstrahując od tego co koleś zrobił ze screenami to dla mnie ludzie którzy tutaj wklejają stawki rzędu kilka tys to pajace. Jeżeli ktoś choćby troche traktuje to zajęcie na poważnie to wie że gra się za kilka procent budżetu, czyli jeśli ktoś gra za 100 zł to zakładam że ma budżet w wysokości 20.000, natomiast jak widze pajaców co wklejają zakład po 3.000 to żal m ich bo to prawdziwi hazardziści i bardzo uzależnieni ludzie bo nie sądzę żeby na takim forum ujawniał się ktoś kto ma po 100.000 na gre
Nie tym razemGaziantep BB - Malatyaspor over 0,5 HT @ 2,50