>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Wypalilem sie. Stracilem zimna glowe i nie umiem obstawiac. Mialem 2 dni dla siebie, zrobilem z tysiaca okolo 12 tysiecy. Na te chwile mam z tego tysiaca 1200 zlotych. 200 na plus tylko netto.
Nie potrafie juz chyba obstawiac.
Co zrobic, zeby miec zimna glowe jak TaZ z Virtus.pro? ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Wypalilem sie. Stracilem zimna glowe i nie umiem obstawiac. Mialem 2 dni dla siebie, zrobilem z tysiaca okolo 12 tysiecy. Na te chwile mam z tego tysiaca 1200 zlotych. 200 na plus tylko netto.

Nie potrafie juz chyba obstawiac.

Co zrobic, zeby miec zimna glowe jak TaZ z Virtus.pro? ????
daj matce 10k jak ugrasz te 12 i graj dalej od 2 ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Zawsze uwazalem, ze jestesmy jakos spokrewnieni drogi bankrollu ????
Jak tam przyjacielu, widze troche frustracji dzisiaj - ale co, na plus ogolnie?
raz lepiej raz gorzej ty chyba wiesz najlepiej przyjacielu jak to z tym jest ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
raz lepiej raz gorzej ty chyba wiesz najlepiej przyjacielu jak to z tym jest ????
Wiem wiem, mialem konczyc z bukmacherka od 1 kwietnia, zmieniam prace, wyzsza placa. Ale jak przez najblizsze dni bedzie tak jak w weekend czyli 200zl na plus i mnostwo frustracji - skoncze wczesniej! ;)

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Wiem wiem, mialem konczyc z bukmacherka od 1 kwietnia, zmieniam prace, wyzsza placa. Ale jak przez najblizsze dni bedzie tak jak w weekend czyli 200zl na plus i mnostwo frustracji - skoncze wczesniej! ;)
Podobno &quot;miałeś&quot; 12 tysięcy po 2 dniach. Trzeba było wypłacać, zostawić 1000 i grać dalej.:zoltakartka:

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
&lt;iframe allowfullscreen=&quot;true&quot; mozallowfullscreen=&quot;true&quot; webkitallowfullscreen=&quot;true&quot; style=&quot;height: 500px; width: 520px; margin: 10px 0px; padding: 0px;&quot; class=&quot;imgur-embed-iframe-pub imgur-embed-iframe-pub-a-Ot8Vh-true-520&quot; scrolling=&quot;no&quot; src=&quot;https://imgur.com/a/Ot8Vh/embed?pub=true&amp;ref=https%3A%2F%2Fforum.bukmacherskie.com%2Fnewreply.php%3Fdo%3Dnewreply%26p%3D6321693&amp;w=520&quot; id=&quot;imgur-embed-iframe-pub-a-Ot8Vh&quot;&gt;&lt;/iframe&gt;&lt;script async=&quot;&quot; src=&quot;//s.imgur.com/min/embed.js&quot; charset=&quot;utf-8&quot;&gt;&lt;/script&gt;
Leciutka stawka
No leciutka ???? ???? Ja juz jestem stary i nie bede komentowal, ale to nie jest powazne granie.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ciekawostka ;)
w Iranie, w rozgrywkach 1 dywizji padło 5 goli w 7 meczach.
I co u nich gracze maja powiedzieć? Jak żyć?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom