visniovy
Użytkownik
Jeżeli masz rację, to stawiam piwo ????Tło w scorebocie na HLTV. Zawsze się sprawdzało, więc wydaje mi się, że tym razem też
Jeżeli masz rację, to stawiam piwo ????Tło w scorebocie na HLTV. Zawsze się sprawdzało, więc wydaje mi się, że tym razem też
Mhm, widzę. Warto zaryzykować, wchodzę w to.Tło w scorebocie na HLTV. Zawsze się sprawdzało, więc wydaje mi się, że tym razem też
Cabal /Farah. @2.75
Na pinnku jest +2,5 1 mapa dobrze widzę?Mhm, widzę. Warto zaryzykować, wchodzę w to.
Tappara strzeli 1.60
Barcelona recznawin 1.40
Valentine, zobacz kilka postów wyżej. Jak jest tło na scorebocie na HLTV to zazwyczaj się sprawdza, nie?
No i pięknie
jakis znawca od siatkowi? bedzie over 181.5 w Rzeszowie dzisiaj? bo zamyka mi to kupon za ponad kolo i nie wiem czy wyjmowac to co jest czy czekac
Tak bywało, też to zauważyłemValentine, zobacz kilka postów wyżej. Jak jest tło na scorebocie na HLTV to zazwyczaj się sprawdza, nie?
W całorocznym też @1.61Na pinnku jest +2,5 1 mapa dobrze widzę?
Tak, za 1,900. Jeszcze lepszy zakład. A ja kurcze nie mam środków akurat na Pinnku, mogłem wpłacić i tam zagrać, a nie czysty win na calorocznym. Śmiało Grac, możesz w to wchodzić.Na pinnku jest +2,5 1 mapa dobrze widzę?
No to się zrobiło z +2,5 na -2,5 :grin: To chyba jednak będzie Wasza mapaTak, za 1,900. Jeszcze lepszy zakład. A ja kurcze nie mam środków akurat na Pinnku, mogłem wpłacić i tam zagrać, a nie czysty win na calorocznym. Śmiało Grac, możesz w to wchodzić.
A Ty znów zaczynasz płakać, żal mi Cię człowiekuOlivetti 33 asy a daje sie łamać hahaha ????