Nie płacze tylko smieje się z niego, a ty trollu nie pisz już bo i tak daje ci ignoraNorth takie kozaki na nuke, czy Gambit po prostu słaby?
A Ty znów zaczynasz płakać, żal mi Cię człowieku
Nie płacze tylko smieje się z niego, a ty trollu nie pisz już bo i tak daje ci ignoraNorth takie kozaki na nuke, czy Gambit po prostu słaby?
A Ty znów zaczynasz płakać, żal mi Cię człowieku
Zobacz sobie na +2.5 ???? ???? ???? ????No to się zrobiło z +2,5 na -2,5 :grin: To chyba jednak będzie Wasza mapa
i zjazd na becie 1,66
Ziom, chyba zagrałeś to na drugą mapę, bo ja nic takiego nie widzę...Hahahahahahaha!
Całoroczny jakiegoś bubla walnął ale puściłem, może uznają ????
Uwaga!
North +2.5 @1.83 ???? ???? ???? ???? ????
1 mapa czy 2?Hahahahahahaha!
Uwaga!
Nie, na 1 ???? ale już zawieszony mam zakład, także się skapnęli i ściągnęli z oferty ????Ziom, chyba zagrałeś to na drugą mapę, bo ja nic takiego nie widzę...
Ale to chyba na 2 mapę jest, przynajmniej z tego co widzę na 1 w ogóle nie ma kursówZobacz sobie na +2.5 ???? ???? ???? ????
jest +2,5 na mape 2Hahahahahahaha!
Uwaga!
Mam zacząć płakać?Nie płacze tylko smieje się z niego, a ty trollu nie pisz już bo i tak daje ci ignora
Nawet bez Nuka to byłaby promocja...
Słabo, na pewno nie pre. Lazio takie kursy miało na Pescarze 2 tyg temu. A gdzie defensywa Pescary do Empoli. Pre na pewno nie, ja śledzę live. Lazio ostatnio problemy ze skutecznością, te 6 bramek z Pescarą to nie ma co patrzeć specjalnie.Grac, warto dzisiaj pograć w kierunku Lazio?