Grac45
Forum VIP
Nie Ty jeden na to czekasz :grin:Crotone - Atalanta jak tylko kurs dojdzie do 1.6 wchodze grubo w over 0.5, polecam ????
Nie Ty jeden na to czekasz :grin:Crotone - Atalanta jak tylko kurs dojdzie do 1.6 wchodze grubo w over 0.5, polecam ????
Na kursach 1.1? ???? ???? ????od 25 pln do 2200 pln w 6 dni i wyplacilem 2kale to trzeba robic mega przesiew i unika ligi angielskiej hehe
myślicie, że nie wpadnie do tego czasu gol ???? ?Nie Ty jeden na to czekasz :grin:
Over w pierwszej połowie?Crotone - Atalanta jak tylko kurs dojdzie do 1.6 wchodze grubo w over 0.5, polecam ????
Ale, że do przerwy?Crotone - Atalanta jak tylko kurs dojdzie do 1.6 wchodze grubo w over 0.5, polecam ????
Jak wpadnie to wpadnie żal nie będzie, jak dadzą radę i do 20 minuty nie wpadnie to można próbować bramek do htmyślicie, że nie wpadnie do tego czasu gol ???? ?
Jak zawodnik zaczął na ławce toO co chodzi wie ktoś ?
Ja dorzuce do tego KV Mechelen over 0,5 do przerwy według H2H plus to co i oglądamJak wpadnie to wpadnie żal nie będzie, jak dadzą radę i do 20 minuty nie wpadnie to można próbować bramek do ht
szybko kursy rosną na przedziały 30 i później do 40 ale nie polecam tego, coraz częściej przrgrywam jak ładują 40-45
Mega pewka w ogórLidze , sędzia uratował też miał under.Real under 2,5
tak, do przerwy over 0.5Ale, że do przerwy?
od 1,1 do 1,4 zawsze jakies ako z tego mozna zrobic od swieta ale ja przewaznie poluje na over 0,5 bramki w meczuNa kursach 1.1? ???? ???? ????
Real-Espanyol btts @ 2.75
JA miałem AH -2 więc mam zwrot ale mimo wszystko szkoda ????jak ktoś miał over w meczu Real to pozwalam na odstrzelenie sędziego liniowego.
sąd uzna zbrodnie za konieczną.
99 błąd sędziów w tym roku w lidze hiszpańskiej, do zrzygania.
Jak sie nie znać to nie pisaćMega pewka w ogórLidze , sędzia uratował też miał under.
Lucas to poziom Eibaru itp.