5567
Użytkownik
To troche lipa, ale dobre i to, niech goni Gabuna. :grin:Po zamieszaniu w polu karnym,byl wykonywany rzut wolny,Robben strzela,Hertha wybiła z lini bramkowej i wpadło pod Nogi Lewego.
To troche lipa, ale dobre i to, niech goni Gabuna. :grin:Po zamieszaniu w polu karnym,byl wykonywany rzut wolny,Robben strzela,Hertha wybiła z lini bramkowej i wpadło pod Nogi Lewego.
Jak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.O co chodzi wie ktoś ?
over 4.5 w meczu Mjondalen @3.25
końcówka towarzyskiego
samobója nie może być bo Lewy skierował piłkę w światło bramki.Jak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.
Wawo lokomotywy za 20kczy ktoś grą All In niskich kursów może pochwalić się jakimiś długofalowymi wynikami dodatnimi??
Millwall - Leicester over 0,5 @ 1,95 Bet365
Huddersfield wygra @ 20,00 Bet365
Huddersfield strzeli @ 10,00 Bet365
Chodziło mi bardziej kursy od 1,01 do tak no max 1,15.Wawo lokomotywy za 20k
No, no, jaki szacunek dla kończyn Lewego. Nogi dużą literąPo zamieszaniu w polu karnym,byl wykonywany rzut wolny,Robben strzela,Hertha wybiła z lini bramkowej i wpadło pod Nogi Lewego.
DziękujeJak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.
http://www.bundesliga.com/en/news/Bundesliga/blmd21v-hertha-berlin-bayern-munich-bundesliga50k-433659.jspO co chodzi wie ktoś ?
od 25 pln do 2200 pln w 6 dni i wyplacilem 2kale to trzeba robic mega przesiew i unika ligi angielskiej heheczy ktoś grą All In niskich kursów może pochwalić się jakimiś długofalowymi wynikami dodatnimi??
Pewny jesteś że to lewy strzelił a nie zawodnik Herthy? Ja nie tak do konca i nie chodzi mi o otarcie , no ale może było tak jak mówisz,pewności nie mam ????:
samobója nie może być bo Lewy skierował piłkę w światło bramki. otarcia się nie liczą.
Przypadek :razz:No, no, jaki szacunek dla kończyn Lewego. Nogi dużą literą
Na oficjalnej bundesligi i Bayernu jest napisane, że trafił Lewy. Napisz do nich na czacie i Ci zmienią na wygraną. Kiedyś też miałem podobną sytuację, napisałem do nich i rozliczyli poprawnie.O co chodzi wie ktoś ?