>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
O co chodzi wie ktoś ?
Jak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.

mireck 33

mireck

Użytkownik
czy ktoś grą All In niskich kursów może pochwalić się jakimiś długofalowymi wynikami dodatnimi??

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
over 4.5 w meczu Mjondalen @3.25

końcówka towarzyskiego
⛔

Jak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.
samobója nie może być bo Lewy skierował piłkę w światło bramki.
otarcia się nie liczą. ;)

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Dziękuje
Kupon z przegranego przenieśli do nierozliczonego no i koniec końcem rozliczyli jako wygrany uf nie lubię jaki tak króle się wykruszają

gold182 77

gold182

Użytkownik
czy ktoś grą All In niskich kursów może pochwalić się jakimiś długofalowymi wynikami dodatnimi??
od 25 pln do 2200 pln w 6 dni i wyplacilem 2kale to trzeba robic mega przesiew i unika ligi angielskiej hehe

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
:
samobója nie może być bo Lewy skierował piłkę w światło bramki. otarcia się nie liczą. ;)
Pewny jesteś że to lewy strzelił a nie zawodnik Herthy? Ja nie tak do konca i nie chodzi mi o otarcie , no ale może było tak jak mówisz,pewności nie mam ????

No, no, jaki szacunek dla kończyn Lewego. Nogi dużą literą ;)
Przypadek :razz:

heros123 1K

heros123

Użytkownik
O co chodzi wie ktoś ?
Na oficjalnej bundesligi i Bayernu jest napisane, że trafił Lewy. Napisz do nich na czacie i Ci zmienią na wygraną. Kiedyś też miałem podobną sytuację, napisałem do nich i rozliczyli poprawnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom