Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Jak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.
Jak oglądałem powtórek to wydawało mi się że tam bardziej mógl być samoboj niż bramka Lewego.Jedyne co mi do głowy przychodzi to własnie zaliczyli bramke samobójczą ale oficjalnie trzeba pewnie poczekac.
Chodziło mi bardziej kursy od 1,01 do tak no max 1,15.
Widziałem kiedyś temat gościa co na BF z 75e do chyba 3000 dobił, ale nie mogę znaleźć, ktoś coś??
Pewny jesteś że to lewy strzelił a nie zawodnik Herthy? Ja nie tak do konca i nie chodzi mi o otarcie , no ale może było tak jak mówisz,pewności nie mam ????
No, no, jaki szacunek dla kończyn Lewego. Nogi dużą literą
Na oficjalnej bundesligi i Bayernu jest napisane, że trafił Lewy. Napisz do nich na czacie i Ci zmienią na wygraną. Kiedyś też miałem podobną sytuację, napisałem do nich i rozliczyli poprawnie.