to handi azjatycki, więc to samo co x2 (ja bym nie grał swoją drogą, Hertha powinna to utrzymać)Na taki typ to kurs z @6 bardziej niż @1,8
No domyslilem sie, zly zapis zastosował. To typ liczący od momentu zagrania, nie wliczajacy aktualnego wyniku meczu. Na becie zapisują to "0.0, -0.5" i wszystko jasne.to handi azjatycki, więc to samo co x2 (ja bym nie grał swoją drogą, Hertha powinna to utrzymać)
nie to co napisałes to w przypdadku remisu zwrot połowy stawki.No domyslilem sie, zly zapis zastosował. To typ liczący od momentu zagrania, nie wliczajacy aktualnego wyniku meczu. Na becie zapisują to "0.0, -0.5" i wszystko jasne.
nie, to inny typ. On dobrze zapisał, tylko w becie jeszcze jest na górze informacja "handi azjatycki (1-0), ale wiadomo o co chodziNo domyslilem sie, zly zapis zastosował. To typ liczący od momentu zagrania, nie wliczajacy aktualnego wyniku meczu. Na becie zapisują to "0.0, -0.5" i wszystko jasne.
Czyli zagral "alternatywny handicap azjatycki". To co ja napisałem to "handicap azjatycki". Myślałem, ze pogral to co napisałem, bo patrzylem akurat i kurs sie zgadzał.nie to co napisałes to w przypdadku remisu zwrot połowy stawki.
powienien zapisac Bayern -0,5 (1:0)
Bayern pierwszy 7 rożnych @2.30
z 3 minuty do końca, ale nic z tego nie będzieHertha vs Bayern typ X @ 2.8
tylko poprzeczka Jablonca, czerwo zabiło tempoSlovacko - Jablonec 0,5 FT @ 2,00 Bet365
Ładnie sypnęło sytuacjami w ostatnich paru minutach na bramkę