>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Powiem tak, po tym co widać po pierwszych 3 setach i po wczorajszym meczu z Cilicem myślę, że warto pójść w stronę Tsongi. Jak Berdych ugra teraz swojego gema to pobieram następujące typy:
Tsonga win ~ 2✅✅
Tsonga -1.5g ~ 2.4
gl✅✅

@edit: dokładam over 10.5g w 1 secie u Andreozziego✅✅
Z -5.5 Tsongi troszkę przekombinowałem :p

5567 719

5567

Użytkownik
A czym ten Bayern ma się denerwowac? W LM praktycznie awans, w lidze mogą sobie i 2x przegrać pod rząd i będą na 1 miejscu. Kto im zagrozi? Ten Lipsk to juz z leszczami w tej rundzie będzie tracić punkty, a Dortmund daleko w tyle.

duda 380

duda

Użytkownik
Oglądasz to? Jak tam Jablonec wygląda? Oglądałem ich parę sparingów to dobrze wyglądali a dopiero siądę od drugiej połowy przy nich
Oglądałem chwilę. Gospodarze dużo lepiej, przez ostatnie 25. minut mieli 2-3 bardzo dobre sytuacje, goście żadnej.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
gdy obie druzyny dostaja czerwona kartke w tym sammy momencie w 25 minucie to w under isc jakis , nie over pewnie ? ???? mecz

maxti 234

maxti

Użytkownik
gdy obie druzyny dostaja czerwona kartke w tym sammy momencie w 25 minucie to w under isc jakis , nie over pewnie ? ???? mecz
Na moje to over, bo bedzie duzo wiecej miejsca na boisku na indywidualne akcje co może przynieść bramki

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Werder nauczył się grać ? nie wierze w to
Mainz nie przegra @5
Bayern nie przegra 1,5 @
Hoffenheim 1,66
razem mamy 12 zetów a za królewskiego piątaka rzucę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom