No nie ma ale sytuacji tyle że głowa mała, tam już powinien siąść over 5.5 ????Tylko coś goli nie ma :;/:
To że to trwało 20min to najmniejszy problem, było 3v1 i Freiberg low hp i powtórzyli runde..Wk**wia mnie coś takiego jak podczas meczu NiP-u. Jest problem "techniczny" i mecz przerwany na ponad 20' w tak ważnym momencie. Nie to, że widzę ustawkę w każdym spotkaniu na które można "stawiać", ale jakie to jest pole do nadużyć.. Ludzie pompują hajs i nagle okazuję się, że nie wszystko może dziać się na ich oczach.. Jestem ciekawy czy w przyszłości usłyszymy o ustawianiu meczy CS GO.
Ustawianie meczy w CSie juz sie odbywalo, ba, nawet zostalo udowodnione i paru graczy ponioslo kary.Wk**wia mnie coś takiego jak podczas meczu NiP-u. Jest problem "techniczny" i mecz przerwany na ponad 20' w tak ważnym momencie. Nie to, że widzę ustawkę w każdym spotkaniu na które można "stawiać", ale jakie to jest pole do nadużyć.. Ludzie pompują hajs i nagle okazuję się, że nie wszystko może dziać się na ich oczach.. Jestem ciekawy czy w przyszłości usłyszymy o ustawianiu meczy CS GO.
i to przy stykowym wyniku, różnica z tego co kojarzę 3rund? Win C9 wyczyścił by bank NIPu i mogłoby być różnie IMOTo że to trwało 20min to najmniejszy problem, było 3v1 i Freiberg low hp i powtórzyli runde..
Mam nadzieję że C9 to wygra bo gardzę tym Nipem 3v1 i ich gracz ma low hp a oni się kłócą o powtórzenie rundy, jest to w regulaminie ale Fair Play też obowiązuję..i to przy stykowym wyniku, różnica z tego co kojarzę 3rund? Win C9 wyczyścił by bank NIPu i mogłoby być różnie IMO
tam gdzie są pieniądze honor ginie...????Mam nadzieję że C9 to wygra bo gardzę tym Nipem 3v1 i ich gracz ma low hp a oni się kłócą o powtórzenie rundy, jest to w regulaminie ale Fair Play też obowiązuję..
Poczytaj o drużynie iBP - valve ich permanentnie zbanowało właśnie za ustawkę ???? Kiedyś była taka strona csgolounge gdzie się obstawiało skinami, amerykańce się pokusili na śmieszne pieniądze, obstawili z kilku kont na przeciwników i wyjebali grę. A wyglądało to np. tak że nie strzelali w plecy do przeciwników, nie kontrolowali spraya i strzelali po niebie itp ???? Co najlepsze - w drużynie iBP wtedy grał obecny dzisiaj snajper C9 - Skadoodle i jako jedyny ominął bana, bo "niby" nie obstawił jako jedyny z całej piątki mimo, że wiedział o ustawce i chęci ustawienia meczu przez kolegów z drużyny.Jestem ciekawy czy w przyszłości usłyszymy o ustawianiu meczy CS GO.
Nawet swojego czasu jak Pasha twitczował mówił, że na początku ta stronka to była fajna zabawa że mogli fani stawiać na VP czy kogoś, natomiast przerodziło się to w miejsce gdzie dorabiali sie kasy na skinach nawet jeżeli trzeba było uyebać meczPoczytaj o drużynie iBP - valve ich permanentnie zbanowało właśnie za ustawkę ???? Kiedyś była taka strona csgolounge gdzie się obstawiało skinami, amerykańce się pokusili na śmieszne pieniądze, obstawili z kilku kont na przeciwników i wyjebali grę. A wyglądało to np. tak że nie strzelali w plecy do przeciwników, nie kontrolowali spraya i strzelali po niebie itp ???? Co najlepsze - w drużynie iBP wtedy grał obecny dzisiaj snajper C9 - Skadoodle i jako jedyny ominął bana, bo "niby" nie obstawił jako jedyny z całej piątki mimo, że wiedział o ustawce i chęci ustawienia meczu przez kolegów z drużyny.
Link do HLTV z tego meczu - http://www.hltv.org/match/2292409-ibuypower-netcodeguidescom-cevo-professional-season-5
Nie wiem ile dokładnie % było na NetCode, ale z tego co pamiętam to z kilku po kilka tysięcy w skinach sobie za to przytulili. I sam się przyznam, że na tym meczu wtedy zarobiłem 300 dolców w skinach ????
warto tam over?Polecam odpalić Pingwinów, super meczyk do oglądania.
Okazji dużo ale brak skuteczności ja pograłem że Pingwiny strzela jako pierwsi 2 gole.warto tam over?
A bramka przeciw Pingwinom ????Okazji dużo ale brak skuteczności ja pograłem że Pingwiny strzela jako pierwsi 2 gole.
Minuta 2tercji a Pingwiny już 2 okazje w tym 1 słupek.
To też prawda, bo wrzucali tam mecze kompletnie nieznanych drużyn, z przeróżnych turniejów i takim zawodnikom lepiej było się podstawić i przegrać mecz, ale wyjść na tym na sporym plusie właśnie przez ustawkę i obstawienie przeciwników na tej stronie. Szkoda tylko, że valve zbanowało tylko iBP, bo mogli się za to porządnie wziąć i myślę, że kilku zawodników z obecnego topu tak samo miałoby perma ????Nawet swojego czasu jak Pasha twitczował mówił, że na początku ta stronka to była fajna zabawa że mogli fani stawiać na VP czy kogoś, natomiast przerodziło się to w miejsce gdzie dorabiali sie kasy na skinach nawet jeżeli trzeba było uyebać mecz