>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
3. Mecz: Ninjas In Pyjamas- Cloud9
Godzina: 1:00
Over 2.5 Cloud9-NiP @1.72 6/10 ✅
NiP wygra 2-1 @3.40 2/10 ✅
NiP win @1.72 3/10
✅
✅✅✅ Brawi NiP-y ! I to jest to o czym pisałem w analizie ???? Choke cloud9 , comeback nipów, w końcu dobra gra z ich strony. Optic odrobione, oby tak dalej ^^
Zostaje typ navi, w stosunku do którego mam największe nadzieje
4. Mecz: Natus Vincere - FaZe Clan
Godzina: 4:00
NaVi wygra 2-0 @2.00 6/10

babunia 316

babunia

Użytkownik
Dzięki za komentarze panowie, nie byłem świadomy, że już są udokumentowane ustawki.
Dla mnie taka przerwa w grze to patologia, teoretycznie bukmacher/rzy mogliby chciec wpłynąć na końcowy wynik tak, aby zarobili na meczu na tyle dużo na ile to możliwe- np. cameback, potopienie handi itp.
Dla mnie ostatecznie dobrze się ten mecz kończy, bo wjechałem w NIP i pomimo wszystkich znaków na niebie i Ziemi trzymałem zakład do końca..

5567 719

5567

Użytkownik
Tak mi się przypomniało... We wtorek w przedmeczowym studio LM, Smokowski cos tam sobie żartował, no i w końcu powiedział tekst: &quot;kto gra grubo, wygrać musi!&quot;, po czym tak się uśmiechnął, ze sobie pomyślałem, ze ten uśmiech byl skierowany do użytkowników FB :grin: Tekst tutaj znany, dziennikarze tez pewnie cos puszcza u buka czasami, może tu zagląda Smoku :]

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Mapa 2 win FaZe @2,75 bet365 - myślę, że kurs powinien być mniejszy, w końcu to pick FaZe no i dobrze grają na tej mapie

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
na hltv info że mecz zaczyna się o 2:45 czyli zaraz...
Początkowo tak się miał zacząć ????

2 mapa - FaZe win @2.75
Mam pograne Na&#39;Vi 2-0, ale coś mam dziwne przeczucia co do tego nuke, więc się w razie czego zabezpieczam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom