197K piotrex007 Użytkownik Luty 18, 2017 #7281 Nishikori - Sousa over 10,5 gema drugi set Kurs: 2,25 w STS
761 q7dwa9 Użytkownik Luty 18, 2017 #7283 warto nie spać i iść nie wyspany do pracy tylko dlatego żeby zobaczyć tego kosza ? (Team USA - Team World) aha wstaje o 5 ????
warto nie spać i iść nie wyspany do pracy tylko dlatego żeby zobaczyć tego kosza ? (Team USA - Team World) aha wstaje o 5 ????
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 18, 2017 #7284 warto łapać c9 po kursie 2+ na trainie? Kliknij aby rozwinąć... Ja zagrałem.
6,4K j.suli Użytkownik Luty 18, 2017 #7285 warto nie spać i iść nie wyspany do pracy tylko dlatego żeby zobaczyć tego kosza ? (Team USA - Team World) aha wstaje o 5 ???? Kliknij aby rozwinąć... ja wlasnie czekam na tego kosza i bd cisnal live na kwarty
warto nie spać i iść nie wyspany do pracy tylko dlatego żeby zobaczyć tego kosza ? (Team USA - Team World) aha wstaje o 5 ???? Kliknij aby rozwinąć... ja wlasnie czekam na tego kosza i bd cisnal live na kwarty
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 18, 2017 #7286 warto nie spać i iść nie wyspany do pracy tylko dlatego żeby zobaczyć tego kosza ? (Team USA - Team World) aha wstaje o 5 ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja kiedyś oglądałem NHL do rana a na 6 do roboty, nie polecam
warto nie spać i iść nie wyspany do pracy tylko dlatego żeby zobaczyć tego kosza ? (Team USA - Team World) aha wstaje o 5 ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja kiedyś oglądałem NHL do rana a na 6 do roboty, nie polecam
312 minglee Użytkownik Luty 18, 2017 #7287 Ja zagrałem. Kliknij aby rozwinąć... Też pograłem po 2.25, oby to wzieli bo pre mam NIp, żeby się zwróciło troche
Ja zagrałem. Kliknij aby rozwinąć... Też pograłem po 2.25, oby to wzieli bo pre mam NIp, żeby się zwróciło troche
140 ftwlol Użytkownik Luty 18, 2017 #7288 NIP 3.50, jeszcze nie wszystko stracone ale szanse niewielkie
423 randomizerr Użytkownik Luty 18, 2017 #7289 Ja kiedyś oglądałem NHL do rana a na 6 do roboty, nie polecam Kliknij aby rozwinąć... Verno jak z tym NHL dzis? Warto w ktorys z Twoich betow wejsc grubiej? Czujesz, ze ktorys jest "pewniejszy"?
Ja kiedyś oglądałem NHL do rana a na 6 do roboty, nie polecam Kliknij aby rozwinąć... Verno jak z tym NHL dzis? Warto w ktorys z Twoich betow wejsc grubiej? Czujesz, ze ktorys jest "pewniejszy"?
19 visniovy Użytkownik Luty 18, 2017 #7290 Czym się różni na całorocznym w CS: 1)Mapa 2 - Zwycięzca 2drogowo 2)Zwycięzca rudny 2-drogowo - Mapa 2 ???
Czym się różni na całorocznym w CS: 1)Mapa 2 - Zwycięzca 2drogowo 2)Zwycięzca rudny 2-drogowo - Mapa 2 ???
761 q7dwa9 Użytkownik Luty 18, 2017 #7291 nie będę tego kosza obstawiał jedynie chciałem zobaczyć mecz, no ale nie wiem czy warto później się męczyć w robocie ...
nie będę tego kosza obstawiał jedynie chciałem zobaczyć mecz, no ale nie wiem czy warto później się męczyć w robocie ...
423 randomizerr Użytkownik Luty 18, 2017 #7292 Czym się różni na całorocznym w CS: 1)Mapa 2 - Zwycięzca 2drogowo 2)Zwycięzca rudny 2-drogowo - Mapa 2 ??? Kliknij aby rozwinąć... 1. Kto wygra cala mape. 2. Kto wygra kolejno pierwsza, a potem druga pistoletowke( Runda 1, runda 16).
Czym się różni na całorocznym w CS: 1)Mapa 2 - Zwycięzca 2drogowo 2)Zwycięzca rudny 2-drogowo - Mapa 2 ??? Kliknij aby rozwinąć... 1. Kto wygra cala mape. 2. Kto wygra kolejno pierwsza, a potem druga pistoletowke( Runda 1, runda 16).
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 18, 2017 #7293 Czym się różni na całorocznym w CS: 1)Mapa 2 - Zwycięzca 2drogowo 2)Zwycięzca rudny 2-drogowo - Mapa 2 ??? Kliknij aby rozwinąć... 1. Cała mapa 2. Pistoletówka
Czym się różni na całorocznym w CS: 1)Mapa 2 - Zwycięzca 2drogowo 2)Zwycięzca rudny 2-drogowo - Mapa 2 ??? Kliknij aby rozwinąć... 1. Cała mapa 2. Pistoletówka
19,7K 19nowik45 Użytkownik Luty 18, 2017 #7294 Mam nadzieję, że Sousa się teraz nie połamie ???? . Bo też over 10.5 pograne xD.
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 18, 2017 #7295 Verno jak z tym NHL dzis? Warto w ktorys z Twoich betow wejsc grubiej? Czujesz, ze ktorys jest "pewniejszy"? Kliknij aby rozwinąć... Dzisiejsze typy są dosyć close i nie polecam w żadnego jakoś grubo wchodzić ale Pingwiny wyglądają najlepiej.
Verno jak z tym NHL dzis? Warto w ktorys z Twoich betow wejsc grubiej? Czujesz, ze ktorys jest "pewniejszy"? Kliknij aby rozwinąć... Dzisiejsze typy są dosyć close i nie polecam w żadnego jakoś grubo wchodzić ale Pingwiny wyglądają najlepiej.
197K piotrex007 Użytkownik Luty 18, 2017 #7296 Mam nadzieję, że Sousa się teraz nie połamie ???? . Bo też over 10.5 pograne xD. Kliknij aby rozwinąć... Swoje szczęście znam, więc dobrych wiadomości nie mam :jezora:
Mam nadzieję, że Sousa się teraz nie połamie ???? . Bo też over 10.5 pograne xD. Kliknij aby rozwinąć... Swoje szczęście znam, więc dobrych wiadomości nie mam :jezora:
19 visniovy Użytkownik Luty 18, 2017 #7297 Dziękuję Wam! Dawajcie coś na noc, poza NHL i poza c9, bo tenis to mnie zniszczył dziś...
423 randomizerr Użytkownik Luty 18, 2017 #7298 Dzisiejsze typy są dosyć close i nie polecam w żadnego jakoś grubo wchodzić ale Pingwiny wyglądają najlepiej. Kliknij aby rozwinąć... Wlasnie paradoksalnie po wczorajszym meczu najbardziej boje sie Pingwinow, meh. No nic, jest jeszcze troche czasu, to sie zastanowie ???? .
Dzisiejsze typy są dosyć close i nie polecam w żadnego jakoś grubo wchodzić ale Pingwiny wyglądają najlepiej. Kliknij aby rozwinąć... Wlasnie paradoksalnie po wczorajszym meczu najbardziej boje sie Pingwinow, meh. No nic, jest jeszcze troche czasu, to sie zastanowie ???? .
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 18, 2017 #7299 Wlasnie paradoksalnie po wczorajszym meczu najbardziej boje sie Pingwinow, meh. No nic, jest jeszcze troche czasu, to sie zastanowie ???? . Kliknij aby rozwinąć... Wczoraj to wyglądało na łatwą gierkę, chcieli zostawić siły na dziś złapali laga mózgu i się zamotali, tak to wyglądało według mnie ale mam nadzieję że dziś ogarną ;]
Wlasnie paradoksalnie po wczorajszym meczu najbardziej boje sie Pingwinow, meh. No nic, jest jeszcze troche czasu, to sie zastanowie ???? . Kliknij aby rozwinąć... Wczoraj to wyglądało na łatwą gierkę, chcieli zostawić siły na dziś złapali laga mózgu i się zamotali, tak to wyglądało według mnie ale mam nadzieję że dziś ogarną ;]
224 majkeln Użytkownik Luty 18, 2017 #7300 ja wlasnie czekam na tego kosza i bd cisnal live na kwarty Kliknij aby rozwinąć... co planujesz dawać na kwarty?
ja wlasnie czekam na tego kosza i bd cisnal live na kwarty Kliknij aby rozwinąć... co planujesz dawać na kwarty?