cheetos00710
Użytkownik
Zagrał Thiema po 6.0 ????kuckisan jednak nie zagrales?
Zagrał Thiema po 6.0 ????kuckisan jednak nie zagrales?
Herbert po 3.75 ???? .
Dodatkowo pobieram Herbert 2 set - 2.25 - Bet365.
Nawet jak dojdzie do taja, to większe szanse ma Francuz. Kursy wystawione moim zdaniem całkiem na odwrót.
Dziekoweczka.9:16, 2:16
E: dla Virtusów
Haha super, dać typ na Thiema po kursie 6, a jak nie idzie jednak, to zedytować posta i never happened ????
Ja grałem pre C9 po 2.25 i nawet tu podawałem ale każdy był za Nipem, no cóż..NIP 2 rundy wygrane w meczu, w tym 1 pistoletowka. Gwalt totalny. Wydaje mi sie, ze w glowach i psychice juz po NIPie. Przegrali 16:2 na swojej mapie, teraz mapa C9.
Szkoda, ze kurs taki slaby.
jednak nie, najpierw podałem typ, potem chciałem wrzucić ,ale nie był dostępnykuckisan jednak nie zagrales?
W taki sposób wygrał bilet do ignorowanych :]Haha super, dać typ na Thiema po kursie 6, a jak nie idzie jednak, to zedytować posta i never happened ????
+2,5 herbert, wygląda dobrze ja tu widzę tb + max 1 przełamanie
I thiem rzuca rakietą kurs dobry bo 1.80
Ja chcialem grac C9, bo tez bylem pewien, ze wygraja.Ja grałem pre C9 po 2.25 i nawet tu podawałem ale każdy był za Nipem, no cóż..
Może Nip się podniesie i ugra na 1:1 to wtedy jeszcze można zagrać na C9 ale raczej szybkie 2:0 będzie.Ja chcialem grac C9, bo tez bylem pewien, ze wygraja.
Tylko ze na stronce bylo info, ze mecz o 1:00 i nie postawilem, bo postanowilem poczekac ????. 3 razy sprawdzalem dla pewnosci.
Sam sie dziwilem, ze tak pozno, no ale "przeciez strona sie nie myli".
Potem Ty napisales posta bodajze czy ktos, ze graja i straszny stomp jest, patrze, a oni juz graja ????.