>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
NIP 2 rundy wygrane w meczu, w tym 1 pistoletowka. Gwalt totalny. Wydaje mi sie, ze w glowach i psychice juz po NIPie. Przegrali 16:2 na swojej mapie, teraz mapa C9.
Szkoda, ze kurs taki slaby.
Ja grałem pre C9 po 2.25 i nawet tu podawałem ale każdy był za Nipem, no cóż.. :p

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Ja z tego Pinka wypłacić kasę ???? ?
Nigdy z tego nie korzystałem, natomiast na darmowych spinach 60zł wpadło ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ja grałem pre C9 po 2.25 i nawet tu podawałem ale każdy był za Nipem, no cóż.. :p
Ja chcialem grac C9, bo tez bylem pewien, ze wygraja.
Tylko ze na stronce bylo info, ze mecz o 1:00 i nie postawilem, bo postanowilem poczekac ????. 3 razy sprawdzalem dla pewnosci.
Sam sie dziwilem, ze tak pozno, no ale &quot;przeciez strona sie nie myli&quot;.
Potem Ty napisales posta bodajze czy ktos, ze graja i straszny stomp jest, patrze, a oni juz graja ????.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Ja chcialem grac C9, bo tez bylem pewien, ze wygraja.
Tylko ze na stronce bylo info, ze mecz o 1:00 i nie postawilem, bo postanowilem poczekac ????. 3 razy sprawdzalem dla pewnosci.
Sam sie dziwilem, ze tak pozno, no ale &quot;przeciez strona sie nie myli&quot;.
Potem Ty napisales posta bodajze czy ktos, ze graja i straszny stomp jest, patrze, a oni juz graja ????.
Może Nip się podniesie i ugra na 1:1 to wtedy jeszcze można zagrać na C9 ale raczej szybkie 2:0 będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom