>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
W tym koszu od Rambo też jakieś machloje ???? w ciągu dosłownie 15 sekund zamknięcie zakładu zmieniło się z zysku 50% do straty prawie 50%, nie wiem o co chodzi ???? ???? ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jaja w Bilbao, współczuje jak ktoś brał Bilbao ht. Over całe życie najlepszy nawet tego typu przypadki to potwierdzają
teraz over rożnych to jest mus
e; 1-1 jeszcze win ht ogarną

arcziwr 118

arcziwr

Użytkownik
Mialem 5 free spinow, nie wiem ocb, ale wpadlo 500zl :d jakie warunki wyplaty, obrotu, wiesz cos ?:d
5 spinów jest na pc i 5 spinów mobilnie. Nie ma żadnego obrotu. To co wygrałeś możesz normalnie stawiać w zakładach. Pinnacle pod tym względem niszczy wszystkich.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
W tym koszu od Rambo też jakieś machloje ???? w ciągu dosłownie 15 sekund zamknięcie zakładu zmieniło się z zysku 50% do straty prawie 50%, nie wiem o co chodzi ???? ???? ????
Ciagle blokuja mecz, widzialem na wlasne oczy jak linia skakala z 169 na 180, potem 170. Nie wiem o co chodzi ;d.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Jaja w Bilbao, współczuje jak ktoś brał Bilbao ht. Over całe życie najlepszy nawet tego typu przypadki to potwierdzają
Kr=toś tu chyba polecał Apoel pierwsza bramka nawet
I szybka odpowiedz Bilbao

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
... nie no panowie gol Besiktasu przed 80min 2.62 Bet365

Rysiek skalibruje celownik w szatni i w końcu trafi

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik

teraz over rożnych to jest mus
@borzos zawsze grał 1x2 i też mu to pisałem zawsze over &gt; 1x2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom