właśnie ten mecz obserwuje od początku i ten bet chciałem zagrać pre a teraz rzeczywiście jakieś światełko się zapaliło żeby puścić zakład... Hapoel - Besiktas over 0.5 2.20 Bet365
coś tam się zaczyna kleić
Płakałeś dziś, że nikt Ci repy nie daje za ale to już nie rozliczasz? : )
ostro grają? bo tam kartki pograne a oglądam innewłaśnie ten mecz obserwuje od początku
kiedys buylo cos takiego jak android emulator ale nie wiem jak to dzialoloma ktos jakis program na lapka zeby sie z niego zalogowac na buka i ten nas widział ze logujemy sie z telefonu ?
10 darmowych spinów w PinnacleSports na grze Construction Cash
A na czym robia najwieksze przekrety i pieniadze?Tylko na pilce i beda sie przed tym bronic i odwlekac w nieskonczonosc.Pilka to najwieksze dochody
Przejdź normalnie na wersję mobilną i masz spiny. Mi dały 150 zł ????ma ktos jakis program na lapka zeby sie z niego zalogowac na buka i ten nas widział ze logujemy sie z telefonu ?
są emulatory telefonów, niby do testowania stron wwwma ktos jakis program na lapka zeby sie z niego zalogowac na buka i ten nas widział ze logujemy sie z telefonu ?
Miękkoov 1,5 HT w Brukseli @ 2,00
teraz się wszystko uspokoiło i bez pomysłu na grę, bez pressingu... ????ostro grają? bo tam kartki pograne a oglądam inne
Mialem 5 free spinow, nie wiem ocb, ale wpadlo 500zl :d jakie warunki wyplaty, obrotu, wiesz cos ?:dma ktos jakis program na lapka zeby sie z niego zalogowac na buka i ten nas widział ze logujemy sie z telefonu ?