_beafraid
Użytkownik
doubleRostov - Sparta -> over 4.5 @2.6 i over 5.5 @6.50 w b365
doubleRostov - Sparta -> over 4.5 @2.6 i over 5.5 @6.50 w b365
Abstrahując od ilości zdarzeń, nie warto grać Tottenhamu. Gent u siebie przy pełnym stadionie to będzie inna bajka. Anglicy z rewanżem u siebie bramkowym remisem nie pogardzą. Oczywiście na papierze mega faworyt, ale papier wiadomo wszystko przyjmie.
Osman wbrew pozorom cały mecz kontrolował w defensywie, ludzie to już nie jest ten Olympiakos co kiedyśW Olympiakosie dzisiaj nawet nie ma Indeye najlepszego strzelca. Zostają w przodzie tylko z Fortunisem jako ostatnią nadzieją. Bo chyba nikt nie wierzy w dziada Cardozo. Osmalispor zajedzie ich kontrami.
Osmanlispor X2 @ 2,1 Bet365
do tego
Ludogorets 0,0 azjan @ 2,07 Bet365
i Astrę można na dnb, ja mam 1X @ 1,7
w dziale każdy mecz opisany
Gladbach całą połówkę dominuje i teraz marnują sete, akcja coś na wskroś tej co Mertens zmarnował wczoraj na 3-2
teraz słupek i niecelna dobitka na pustą, dzieje się
Gladbach -0,5 @ 2 Bet365
tottki i tak sie złapia do top 4 w anglii i beda mieli LM. tu za mało kasy jest zeby wypruwać sie. a dla angielskich klubów liga najważniejsza
Schalke wygra po objęciu prowadzenia @9,00Ja tam biore PAOK dnb 2.5
i tak gram Necid @3.25 ????Necid gol jest już po 3.25 w całorocznym
Jest taki zakład w całorocznym?? Ja zawsze ładuje w przedział do 40 bo nigdy nie widziałem tego zakładu, już pomijam ile razy mnie w ciula robili i strzelali w 40-45Ajax strzeli w 1. połowie @2.10 365
Jest. W zakładce specjalne bodajże, albo połowyJest taki zakład w całorocznym?? Ja zawsze ładuje w przedział do 40 bo nigdy nie widziałem tego zakładu, już pomijam ile razy mnie w ciula robili i strzelali w 40-45
Zakłady specjalne => drużyna strzeli w połowie.Jest taki zakład w całorocznym?? Ja zawsze ładuje w przedział do 40 bo nigdy nie widziałem tego zakładu, już pomijam ile razy mnie w ciula robili i strzelali w 40-45
Pewnie viren szepnął słówko i posadzili go na lawie, tak jak wcześniej zablokował jego transfer do Anglii[TheNormalOne napisał:;6315495]czemu Teo na lawie ?? kto cos >??
na lajfie jedyna opcja do gol do xx:xx minuty (w 365)W pre to wiem kiedyś grałem, ale chodzi o live i tam taka lipa, że tego nie ma właśnie
A przecież w drugiej połowie wisi cały czas "Zespół ten a ten strzeli w 2 połowie"