zuchman
Użytkownik
over 2.5 w Ludo @2.10
w tym meczu próbuję jeszcze over 3.5 @1.66
over 2.5 w Ludo @2.10
w tym meczu próbuję jeszcze over 3.5 @1.66
Mistrzu, co na 21:05? Pobrałem over kartkowy co polecałeś w dziale, ale coś wincyj skubniesz?Keseru to jednak kozak, olbrzymi błąd że nie grał od początku. To teraz po remis
http://wizja.tv/watch.php?id=90poratuje ktoś streamem do tvp1?
Zastanawiam się poważnie nad wygraną Schalke, dobry skład wychodziMistrzu, co na 21:05? Pobrałem over kartkowy co polecałeś w dziale, ale coś wincyj skubniesz?
A to nie będzie transmisji na stronie TVP Sport?
Olympiakos - Osmanlispor
over 0.5
2.62 Bet365
Za drobne
bedzie ale jestem we włoszech a tylko w Polsce to działa ????A to nie będzie transmisji na stronie TVP Sport?
I see what you did here
na stronie tvp1 materiał płatny za złotówkę i 23 grosze ????A to nie będzie transmisji na stronie TVP Sport?
Angielskie placki po raz kolejny pokazuja,jacy sa mocni w "Europie".Tottenham strzeli 1.95 na bet365
No bez jajec jak oni tu nie strzela bramki to bedzie jakies nieporozumienie
sądzisz, że lepszą ceną byłoby Stolorzowe PEJPERVJU za 40 PLN? :grin:na stronie tvp1 materiał płatny za złotówkę i 23 grosze ????
jak angielskie kluby maja wywalone na ten smieszny pucharAngielskie placki po raz kolejny pokazuja,jacy sa mocni w "Europie".
Takim skladem nie strzelic nawet gola z Gent????
Kur** bez komentarza panienki w koreczkach.
a jak Real zremisował z Legią to co sobie pomyślałeś o klubie z Madrytu ???? ?Angielskie placki po raz kolejny pokazuja,jacy sa mocni w "Europie".
Takim skladem nie strzelic nawet gola z Gent????
Kur** bez komentarza panienki w koreczkach.
no nie ale myślałem że będzie za darmoszkę tak jak była chyba olimpiada na tvp na necie za freesądzisz, że lepszą ceną byłoby Stolorzowe PEJPERVJU za 40 PLN? :grin: