>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Arsenal jest tak samo beznadziejny jak obecnie Bayern. Cięzki mecz do typowania,chociaz kurs w strone Arsenalu piękny.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Dziś pewnie dwie jedyneczki gładko wejda
Wczoraj cały dział z LM stawiał na Barcelone i overy w ich strony jedyny użytkownik chyba Konar przekonywał wszystkich użytkowników do stawiania na wygrana PSG oraz awans PSG kurs bodajze 4.5 no i oczywiscie under 1.5 na barce , także dzisiaj z tymi pewnymi jedynkami bym sie powstrzymał chociaz do pojawienia sie optymalnych składow. ????

F 129

fascio

Użytkownik
Wczoraj cały dział z LM stawiał na Barcelone i overy w ich strony jedyny użytkownik chyba Konar przekonywał wszystkich użytkowników do stawiania na wygrana PSG oraz awans PSG kurs bodajze 4.5 no i oczywiscie under 1.5 na barce , także dzisiaj z tymi pewnymi jedynkami bym sie powstrzymał chociaz do pojawienia sie optymalnych składow. ????

... Chodzi mi o to ze wczoraj 2 niespodzianki to dzis wszyscy beda grac na arsenale i napoli i pewnie beda dwie jedynki...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Włączyłem patrzę, a Babos jest chyba przeziębiona. Wcześniej można było pewnie na Chinkę łapać dobry kurs, a teraz się nie opłaci.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
... Chodzi mi o to ze wczoraj 2 niespodzianki to dzis wszyscy beda grac na arsenale i napoli i pewnie beda dwie jedynki...
Borussia nie była niespodzianką bynajmniej w moim otoczeniu każdy wolał postawić Benfice DNB po kursie 2.2 niz na wygrana Borussi po takim samym kursie.Uważam, że Arsenal jak i Napoli moga sprawić niespodzianki dzisiaj, ale czy takie jak wczoraj to sie okaze.

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Wczoraj cały dział z LM stawiał na Barcelone i overy w ich strony jedyny użytkownik chyba Konar przekonywał wszystkich użytkowników do stawiania na wygrana PSG oraz awans PSG kurs bodajze 4.5 no i oczywiscie under 1.5 na barce , także dzisiaj z tymi pewnymi jedynkami bym sie powstrzymał chociaz do pojawienia sie optymalnych składow.
Ja wczoraj po meczu rozkminiałem co się stało i tak wpadł mi do głowy taki scenariusz. Emery nie idzie aż tak dobrze we Francji bo nie zna specyfiki ligi, drużyn. Co innego z Barceloną, której psuł krew z Sevillą która miała gorszy skład od PSG i moim zdaniem w tym kierunku trzeba było rozkminiać. Takie mecze jak PSG-Barcelona czy Bayern-Arsenal to mecze dla obstawiania dla kibiców, w moim odczuciu dla typera to typowy no bet.
Ja jedynie żałuję,że nie pograłem wczoraj na live powyżej 2.5 kartki w meczu Benficki kiedy kurs wynosił już podchodził nawet pod 2.30.

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
W moim odczuciu niespodzianek dziś nie będzie bo zarówno Arsenal jak i Napoli grają na wyjazdach a jednak PSG i Benficka grały u siebie a to robi znaczną różnice. Więc jedynie jak coś to kartki :p

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Ja wczoraj po meczu rozkminiałem co się stało i tak wpadł mi do głowy taki scenariusz. Emery nie idzie aż tak dobrze we Francji bo nie zna specyfiki ligi, drużyn. Co innego z Barceloną, której psuł krew z Sevillą która miała gorszy skład od PSG i moim zdaniem w tym kierunku trzeba było rozkminiać. Takie mecze jak PSG-Barcelona czy Bayern-Arsenal to mecze dla obstawiania dla kibiców, w moim odczuciu dla typera to typowy no bet.

Ja jedynie żałuję,że nie pograłem wczoraj na live powyżej 2.5 kartki w meczu Benficki kiedy kurs wynosił już podchodził nawet pod 2.30.
To co ja mam powiedzieć z NBA Toronto+Cleveland i z LM Benfica DNB i ta cholerna Barcelona takiego ako dawno nie trafiłem, ale to jest sport i bardzo dobrze, ze PSG wygrało nie znudziło by was ciagle barcelona,real,bayern ?
Dzisiaj moim zdaniem pewniejszy jest Real chociażby z tego względu, ze jest wyzszy i bardziej opłacalny kurs a w meczu Bayernu bts jak nic .

edixon08 22

edixon08

Użytkownik
Oglądałem każdy mecz Arsenalu w tym sezonie i na obecna chwile nie wierze, ze mogą cos ugrać w Monachium. Przypuszczam ze będzie ciężko nawet o brramke.

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
To co ja mam powiedzieć z NBA Toronto+Cleveland i z LM Benfica DNB i ta cholerna Barcelona takiego ako dawno nie trafiłem, ale to jest sport i bardzo dobrze, ze PSG wygrało nie znudziło by was ciagle barcelona,real,bayern ?
Ja mam nadzieję,że nie pomogą na siłe awansować Barcelonie... powiem szczerze,że nie lubię tego klubu właśnie ze względu na mecze w LM jak sędziowie wydymali kiedyś czy to Arsenal czy Chelsea. Niestety dla kibiców Barcelony chyba nadchodzą jeszcze gorsze czasy jak dla kibiców United po odejściu Fergusona bo jakoś zaplecza nie widać w Barcelonie a ich obrona to kpina, tam będący pod formą Smalling i Shaw wiedliby prym

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom