nie ma pewniaków w NBA. Uważajcie na Cavs - Leśne Wilki ostatnio w rytmie i muszą gonić.Po zwycięstwie nad Bykami mogą zabiegać Kawalerzystów. Młody ambitny roster a przy tym ogromny potencjał u Townsa, Wigginsa . Nie sprawdzałem dokładnie tego meczu ale pamiętam, że Love nie zagra i coś tam z Shumpertem nie jest do końca ok. A pamiętajcie jeszcze o J.R. S. Cavs wciąż mają przewagę nad C'S i oni formę mają zbudować na PO - teraz moim zdaniem nie warto bez Kevina i Target Center gdzie jeszcze jest Thibo.
Lepsza opcja Michigan State -6 1.90
Edgeworth over 4,5-2,25
Jak się nie potrafi utrzymać serwisu a przy serwisie przeciwniczki nie łamie przy 40:15 to trzeba mecz przegraćTeraz gram:
Vinci @4.33
Przypomnienie z wczoraj
@edit Dokładam Vinci @7.00
25'Brisbane - Guangzhou R&F over 1 HT @2
Ja dzisiaj na przekór wszystkim podchodze na tych typów bardzo for fun i stawka leciutka 50zł także :Ja mam nadzieję,że nie pomogą na siłe awansować Barcelonie... powiem szczerze,że nie lubię tego klubu właśnie ze względu na mecze w LM jak sędziowie wydymali kiedyś czy to Arsenal czy Chelsea. Niestety dla kibiców Barcelony chyba nadchodzą jeszcze gorsze czasy jak dla kibiców United po odejściu Fergusona bo jakoś zaplecza nie widać w Barcelonie a ich obrona to kpina, tam będący pod formą Smalling i Shaw wiedliby prym
Centuries over 0.5 Junhuija dzisiaj dwa zwycięstwa gospodarzy:
Benfica @3.2
PSG @3.1
niezły kurs z tego wyszedł ???? zmykam do roboty. Wszystko rozlicze rano jak wrócę. miłej nocki
Vinci lekko 11.00
vinci 2 set 3
Vesnina 2 set @2.08
o 12[TheNormalOne napisał:;6312980]O której skaczą ?