>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
całoroczny daje zakład bez ryzyka na mecz Arsenal - Bayern
potrzebuję się poradzić jak to zrobić, żeby nie stracić ;)
&quot;Postaw zakład przedmeczowy na mecz Bayern Monachium v Arsenal, a otrzymasz zakład bez ryzyka na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania zakładu bez ryzyka na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum zwrotu 100 PLN*).&quot;

plan jest taki:
- gram przedmeczowo za 100 zł jakiegoś superpewniaka z tego meczu (propozycje?)
- na live gram coś za 100 zł, wskazane po dobrym kursie
- w razie porażki zakładu live, dostanę zwrot stawki
najlepiej coś wzajemnie się wykluczającego, np over 0,5 przedmeczowo i DW 0:0 live
coś pominąłem na czym wtopię oba zakłady??
dobrze myslisz z tym ze w regulaminie napisane jest cos takiego zeby nie stawiac dwoch wykluczajacych sie skaladow czyli wlasnie takich jak Ty podałes
pre stawiasz np over 0,5 bramki a na live np x2, zwrot jest zawsze za przegrany zaklad postawiony na live

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
jest apka flashscore plus, dodająca kursy bukmacherskie, tylko trzeba ją ściągnąć ze strony, bo w sklepie play nie może być aplikacji związanych, nawiązujących do hazardu, dlatego musieli usunąć z podstawowej aplikacji kursy bukmacherskie ;)

EDIT: Tu masz linka do apki i instrukcje: http://www.flashscore.com/android/

Dzięki wielkie właśnie wcześniej pobierałem od nich ze strony a teraz jak system robiłem to na nowo ale z marletu i się wkurzyłem ze nie ma... wielkie dzięki repka poleciała

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jako wielki fan BVB się wypowiem.
W BVB ostatnimi czasy to tylko Burki wie gdzie ma grać. Tuchel tak kombinuje, że tak naprawdę to nikt nic nie wie. Spierniczył fajnie grającą ekipę i teraz już leje nas nawet Darmstadt. W teorii to wygląda tak, że Piszczu tworzy trójkę stoperów z Bartrą i Sokratisem. Durm i Schmelzer to mają być wahadła ofensywne, ale w ofensywie to oni wnoszą tyle co wnosi się latem śniegu pod butami do domu. I z tego wynika mega chaos. Zamiast grać na bokach prawdziwymi skrzydłowymi typu Dembele to Tuchel robi sabotaż. I każe młokosowi grać w środku pola. Reus też za bardzo nie wie przez to gdzie ma się podziać.
Ale i tak wierzę w wygraną BVB, i życzę Ci byś wtopił ????
@ Stefan - Durm nie gra w środku pola.
O i na taką fachową opinie czekałem, dzięki ;)
Wszystkich lig nie da rady oglądać, a tu łepek się wysila i robi podjazd, że biorę na poważnie livesports pod uwagę. :browar565:

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Benfica - Borussia over 2,5
PSG - Barcelona over 4,5 spalonych
AKO: 3,33 (Promocja &quot;Gram grubo bez podatku&quot;) w Totolotek

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
over 2.5 w meczu PSG-Barca @1.85
over 2.5 w meczu Benfica-BVB @1.825
BTS w meczu Benfica-BVB @1.61
over 2.5 + Barca win @3.50
Cavani @2.05
Messi @2.05
Aubameyang @1.83
tyle z LM ;)
GL!

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
PSG: Kevin Trapp - Thomas Meunier, Presnel Kimpembe, Marquinhos, Layvin Kurzawa - Marco Verratti, Adrien Rabiot, Blaise Matuidi - Angel Di Maria, Edinson Cavani, Julian Draxler.
Barcelona: Marc-Andre ter Stegen - Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba - Andre Gomez, Sergio Busquets, Andres Iniesta - Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom