Nie ma co patrzeć na livescorze, bo tam mało nie brakuje, a i bramkarza by na szpicy wrzucili ????Poważnie BVB 5-3-2 wychodzi? :-o Wytłumaczy mi ktoś tą taktykę? Od wczoraj po głowie mi chodzi DNB na Benfikę
Berlin Volleys +1,5 @ 1.57
Dokładam:
Berlin Volleys -1,5 @ 2.10
a ten drugi typ czemu plus?, przecież Reska ugra 2 sety to masz minus.
na wersje mobilną chyba tylko tak jesthttps://forum.bukmacherskie.com/f118/bet365-opinie-22022-69.html#post6308515
Kto wie jak to ogarnąć?
Nie mozna takich co sie wykluczaja bo mozesz nie dostac zwrotu maja o tym napisane w regulaminie.całoroczny daje zakład bez ryzyka na mecz Arsenal - Bayern
potrzebuję się poradzić jak to zrobić, żeby nie stracić
"Postaw zakład przedmeczowy na mecz Bayern Monachium v Arsenal, a otrzymasz zakład bez ryzyka na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania zakładu bez ryzyka na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum zwrotu 100 PLN*)."
plan jest taki:
- gram przedmeczowo za 100 zł jakiegoś superpewniaka z tego meczu (propozycje?)
- na live gram coś za 100 zł, wskazane po dobrym kursie
- w razie porażki zakładu live, dostanę zwrot stawki
najlepiej coś wzajemnie się wykluczającego, np over 0,5 przedmeczowo i DW 0:0 live
coś pominąłem na czym wtopię oba zakłady??
całoroczny daje zakład bez ryzyka na mecz Arsenal - Bayern
potrzebuję się poradzić jak to zrobić, żeby nie stracić
"Postaw zakład przedmeczowy na mecz Bayern Monachium v Arsenal, a otrzymasz zakład bez ryzyka na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania zakładu bez ryzyka na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum zwrotu 100 PLN*)."
plan jest taki:
- gram przedmeczowo za 100 zł jakiegoś superpewniaka z tego meczu (propozycje?)
- na live gram coś za 100 zł, wskazane po dobrym kursie
- w razie porażki zakładu live, dostanę zwrot stawki
najlepiej coś wzajemnie się wykluczającego, np over 0,5 przedmeczowo i DW 0:0 live
coś pominąłem na czym wtopię oba zakłady??
ASV Vienna 13 over 3,5 @ 1.80
no już myślałem, że nie dadzą rady nabić 2 w 50 minutGrodig 4 gol @ 1.44 + St Johnstone U20 do 7 rr @ 1.33
@ 1.92