>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Przecież gra się 3 sety, a nie jeden. Ogarną dupsko, spokojnie. Zaksa ostatnio w lidze też przegrywała 2:0 bo dwóch mega biednych setach i wygrali 3:2..

Ja tam załadowałem w Resovie.
Oby nie. Ja mam pogranie + 1,5 Berlin i -1,5
Zagrali seta strasznie wiec granie na nich to wielkie ryzyko.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Tipsarevic kolejny turniej leci w 1 rundzie, szkoda chłopa, ale już raczej nigdy nie wróci do chociaż połowy dyspozycji sprzed kontuzji

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Próbowaliście tę nową opcję na bet365 z tym auto-zamykaniem? Chciałem ustawić auto-zamknięcie na Resovię i mam komunikat &quot;zasada auto-zamknięcia nie może zostać utworzona&quot;.. ktoś, coś?

oski1929 853

oski1929

Użytkownik
Próbowaliście tę nową opcję na bet365 z tym auto-zamykaniem? Chciałem ustawić auto-zamknięcie na Resovię i mam komunikat &quot;zasada auto-zamknięcia nie może zostać utworzona&quot;.. ktoś, coś?
Na kuponie pewnie masz cos zawieszone. ????

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Siemka wszystkim mam pytanie czy ma ktoś może jakaś dobra porównywarke kursów ale jako aplikacje na andka ? Bo jeszcze niedawno takie coś miała apka flashscore ale teraz już tego nie ma ;/ może ktoś coś polecić ?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Poważnie BVB 5-3-2 wychodzi? :-o Wytłumaczy mi ktoś tą taktykę? Od wczoraj po głowie mi chodzi DNB na Benfikę

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6312125]Siemka wszystkim mam pytanie czy ma ktoś może jakaś dobra porównywarke kursów ale jako aplikacje na andka ? Bo jeszcze niedawno takie coś miała apka flashscore ale teraz już tego nie ma ;/ może ktoś coś polecić ?
jest apka flashscore plus, dodająca kursy bukmacherskie, tylko trzeba ją ściągnąć ze strony, bo w sklepie play nie może być aplikacji związanych, nawiązujących do hazardu, dlatego musieli usunąć z podstawowej aplikacji kursy bukmacherskie ;)
EDIT: Tu masz linka do apki i instrukcje: http://www.flashscore.com/android/

Otrzymane punkty reputacji: +1
siarzewski 196

siarzewski

Użytkownik
Poważnie BVB 5-3-2 wychodzi? :-o Wytłumaczy mi ktoś tą taktykę? Od wczoraj po głowie mi chodzi DNB na Benfikę
to tylko na papierze wygląda na 5-3-2, faktycznie będzie to przechodziło w 3-5-2, więc można iść w rożne

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Wydaje mi się, że źle pokazali. Z Lipskiem grali identycznym składem i grali 3-5-2.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Jako wielki fan BVB się wypowiem.
W BVB ostatnimi czasy to tylko Burki wie gdzie ma grać. Tuchel tak kombinuje, że tak naprawdę to nikt nic nie wie. Spierniczył fajnie grającą ekipę i teraz już leje nas nawet Darmstadt. W teorii to wygląda tak, że Piszczu tworzy trójkę stoperów z Bartrą i Sokratisem. Durm i Schmelzer to mają być wahadła ofensywne, ale w ofensywie to oni wnoszą tyle co wnosi się latem śniegu pod butami do domu. I z tego wynika mega chaos. Zamiast grać na bokach prawdziwymi skrzydłowymi typu Dembele to Tuchel robi sabotaż. I każe młokosowi grać w środku pola. Reus też za bardzo nie wie przez to gdzie ma się podziać.
Ale i tak wierzę w wygraną BVB, i życzę Ci byś wtopił ????
@ Stefan - Durm nie gra w środku pola.

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom