Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.
Nie zauważyłem, że praktycznie full AD poszli, do tego zwątpiłem po tym co widziałem na 1 mapie. Zagrałem przeciwko swojemu typowi w dziale i tak to się kończy. Teraz czekam na champion select i trzecią mapę może będzie się dało choć trochę odrobić.
Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.
Marcin, a Ty sie jeszcze nie nauczyłeś,ze sie takich kursów nie gra. Widac wszyscy muszą poznać gorzki smak porażki na takich kursach....ja na szczęscie mam to za sobą:]
Teraz dopiero patrzę, że grają ze standinem.. LDLC to ogólnie biedaki, na nuke Hellraisers powinno niby ogarnąć, jak dla mnie tylko dzisiejsze mecze już live do grania.
Teraz dopiero patrzę, że grają ze standinem.. LDLC to ogólnie biedaki, na nuke Hellraisers powinno niby ogarnąć, jak dla mnie tylko dzisiejsze mecze już live do grania.