kozitta
Użytkownik
Dzieki mistrzu
Dzieki mistrzu
Co dalej Jose? Kolegi fajna kase mi zarobiles w 3 dni wielkie dzieki
Volero Zurich -4,5 1 set @1.90
Vive +3,5@2,0 (ręczna)
Obrona trójki + wsparcie od publiczności nie mogło się inaczej skończyć brawo dla nich że wygrali bo nie był to ich najlepszy meczAnadolu vs Milano
Anadolu @3.30 bet365
Mają 20 minut na wyciągnięcie wyniku porażka będzie sporą niespodzianką i znacznie skomplikują sobie awans do TOP8.
A patced milczy. Zarzuca komuś nieuczciwość a sam ma za uszami ... Sory, że tutaj, ale na inne sposoby nie odpowiada a Wiem, że ten dział śledzi na bieżąco.patced gdzie moje psc?
Ja osobiscie tego nie ruszam, a nawet ciut wiecej szans daje Maccabi.Tomek80 myślisz że Baskonia ogarnie Maccabi ? Tam Maccabi chyba już bez szans na awans a goście mogą pprawić pozycję
Siedzi po cichutku ????A patced milczy. Zarzuca komuś nieuczciwość a sam ma za uszami ... Sory, że tutaj, ale na inne sposoby nie odpowiada a Wiem, że ten dział śledzi na bieżąco.
Jak ktos daje sie zlapac na "pozycz psc, oddam" i to jeszcze od uzytkownika, ktorego zapewne nie zna, to sorry, ale jest sam sobie winien.A patced milczy. Zarzuca komuś nieuczciwość a sam ma za uszami ... Sory, że tutaj, ale na inne sposoby nie odpowiada a Wiem, że ten dział śledzi na bieżąco.
Marcin, a Ty sie jeszcze nie nauczyłeś,ze sie takich kursów nie gra. Widac wszyscy muszą poznać gorzki smak porażki na takich kursach....ja na szczęscie mam to za sobą:]Chyba już nie gram takich kursów w pre jak efes dołożyłem do dwóch cs-ów Faze i Kinguin no i Stambuł. Zebym ja sie stresował przez kurs 1.16 :/
Super, książkowo zagrana mapa przez H2k i pewny win, przyjemny kurs naLiga legend mapa 2 zwycięzca H2k @2.75 , G2 bardzo papierowy team, jeśli H2k nie przegra early to powinni to wziąć