randomizerr
Użytkownik
Pisalem, ze jesli wygraja pistoletowke.No chyba nie
A oni dostali nagle paralizu ???? .
Pisalem, ze jesli wygraja pistoletowke.No chyba nie
kto pogral to juz zarobił i jeszcze w grze 3 betyNorrkoping v HJK Helsinki
bts tak 1.65
over 2.5 1.85
betfair
kosz holandia
Rotterdam Basketball v Zorg En Zekerheid Leiden
Over (148.5) - Total Points U/O
1.85
Rotterdam Basketball v Zorg En Zekerheid Leiden
Zorg En Zekerheid Leiden (-5.5) - Handicap
1.85
betfair
patced gdzie moje psc?
????patced gdzie moje psc?
Spokojnie ???? Jedni i drudzy przegrywają strasznie głupie rundy. Mecz już dawno mógł się skończyć dla jednej z drużyn, ale jak widać lubią się tak wymieniać głupimi rundami ????Kinguin parodia.. Znowu obsrani bo przeciwko Virtusi, jak dzieci..
Wg Ciebie Shen w teamie to papierowy team comp? ????Liga legend mapa 2 zwycięzca H2k @2.75 , G2 bardzo papierowy team, jeśli H2k nie przegra early to powinni to wziąć
Pick Szeged +2,5 @2,15 (ręczna)
No w sumie racja, choćby teraz Virtusi ale cobble zdecydowanie w stronę Virtusów!Spokojnie ???? Jedni i drudzy przegrywają strasznie głupie rundy. Mecz już dawno mógł się skończyć dla jednej z drużyn, ale jak widać lubią się tak wymieniać głupimi rundami ????
Neuchatel 3 set 1,66 bet365
Ja zamknąłem na wszelki wypadek, na zasadzie jak wczoraj było tutaj dużo napisane, lepiej wygrać mniej niż przegrać wszystkoOk pytanie Janusza, zamykac z malym zyskiem te Kinguin czy wygraja? ????
Było juz @1,25'na te Kinguin ale zawieszony rynek póki co, no a teraz jest @2,50. Spoko heeJa zamknąłem na wszelki wypadek, na zasadzie jak wczoraj było tutaj dużo napisane, lepiej wygrać mniej niż przegrać wszystko