Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?Trzymajcie się tematu a tego typu sprawy wyjaśniajcie na PW.
Graty, G2 zagrało tragicznie, szczególnie na bocieSuper, książkowo zagrana mapa przez H2k i pewny win, przyjemny kurs na
Imo zlekceważyli H2k w champion select, 4 adc przy tak wyrównanych teamach to samobójstwoGraty, G2 zagrało tragicznie, szczególnie na bocie
Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.
Niby tak raczej nie gram takich kursów ale tu sobie myślę a dołoże tak na podbicie tam do przerwy już pewnie będzie wyjaśnione a tu masz taki horrorMarcin, a Ty sie jeszcze nie nauczyłeś,ze sie takich kursów nie gra. Widac wszyscy muszą poznać gorzki smak porażki na takich kursach....ja na szczęscie mam to za sobą:]
niestety minusover 7.5 w meczu IFK - HJK @2.00
uff 20-18 --> 25-18
Volero Zurich -6,5 2 set @1,72
Almirante v Figueirense
over 1.5 ht
1.83 Bet365
Nie zdążyłem na over 0.5 ???? tu jeszcze wpadnie
ZwrotMaccabi Hadera v Bnot kobiety
Maccabi -2
3.00Bet365