>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Trzymajcie się tematu a tego typu sprawy wyjaśniajcie na PW.
Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie zauważyłem, że praktycznie full AD poszli, do tego zwątpiłem po tym co widziałem na 1 mapie. Zagrałem przeciwko swojemu typowi w dziale i tak to się kończy. Teraz czekam na champion select i trzecią mapę może będzie się dało choć trochę odrobić.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Postaw sie w jego sytuacji. Gosc widzi, ze ten delikwent jest online i przeglada temat, ten mu wyslal pewnie z 5 pw i nie dostal odpowiedzi, totalna zlewka. To jak ma sie czuc?
Swoja droga swietne prywatne wiadomosci wysyla ten caly patced, od tego czasu staram sie nie miec z nim do czynienia.

Rozumiem go. Ale Forum nie może nic z takim userem zrobić. Na Forum jest zakaz jakichkolwiek pożyczek i jeśli się pożycza to na własną rękę.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co to buki dzis tak baskonie faworyzują ? Maccabi gra słabo,ale tam paka jest i odpalić może,na tyle,ze ich pozamiata.

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Marcin, a Ty sie jeszcze nie nauczyłeś,ze sie takich kursów nie gra. Widac wszyscy muszą poznać gorzki smak porażki na takich kursach....ja na szczęscie mam to za sobą:]
Niby tak raczej nie gram takich kursów ale tu sobie myślę a dołoże tak na podbicie tam do przerwy już pewnie będzie wyjaśnione a tu masz taki horror

timao 178

timao

Użytkownik
Medvedev się teraz fajnie rozegrał, nie popełniał już tylu błędów przy dłuższych wymianach

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Cs na 20 cos ciekawego wg znawcow? kubaM wspominal o hellraisers. Warto?
Teraz dopiero patrzę, że grają ze standinem.. LDLC to ogólnie biedaki, na nuke Hellraisers powinno niby ogarnąć, jak dla mnie tylko dzisiejsze mecze już live do grania.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Sam pograłem Kinguin na cobblu po @5 i po @3, mam nadzieję że zamknę jak będą prowadzić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom