>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Kinguin w gazie, graja bardzo dobrze 1 mecz jest na ich najlepszej mapie na ktorej Virtus pro gra po prostu slabo, dla mnie Kinguin jest faworytem a ze jest kurs 2.62 (byl) korzystam :p
I przekonales. Ja tam na scenie CSowej nie orientuje sie jeszcze az tak, ale, ze sam czasami tne w CSGO to wiem co to mapa, ktora nie lezy. Probujemy, daje tysiac @2.37 ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Dlatego to jedne z ostatnich moich typow i dni na forum :p
Szkoda, dobre typy z CSa podajesz :-| Ale zastanów się jeszcze! ???? są &quot;ludzie&quot; i ludzie, którzy grają Twoje typy i chyba rozumieją o co w tym wszystkim chodzi ;)

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Slyszeliscie ze niko podobno w Faze? jak to prawda to beda mega mocni
Niko, Rain, Kio, Karrigan, Allu - kogoś bym tam wymienił za Allu, nie przekonuje mnie ten gościu odkąd byl w nipie, mega niestabilny.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Slyszeliscie ze niko podobno w Faze? jak to prawda to beda mega mocni
Taaa, już oficjalka jest na stronie mousesports ;) Ale to dobrze, jeszcze mocniejsza będzie scena CSa, będzie się fajnie oglądało jakieś Majory albo Dreamhacki ????

K 123

karwan1988

Użytkownik
Co za czasy nastały ze nawet ja nie wiem ocb z jakims csgo, jakieś slangi, teorie, czarna magia, jakbyście szyfrem nawijali hehehe

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
A o Janowiczu nikt nie gada? przeciez wygrywa w 3 secie z Dimitrovem 2:1, wygra mecz i bedzie pompowanie balonika ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Allu to bardzo dobry sniper wedlug mnie bedzie dobrze
To jest zawodnik typu &quot;nie trafię w plecy gościa, który idzie na cicho, ale jak już mu nagle 3 wyskoczy + flash na papie to zabije ich wszystkich i jeszcze jednego z pistoletu&quot; ????

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Pany czemu w sts na kuponie nie widać np. z jakim handicapem się postawiło czy ile pkt na dany over/under ?

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
A o Janowiczu nikt nie gada? przeciez wygrywa w 3 secie z Dimitrovem 2:1, wygra mecz i bedzie pompowanie balonika ???? ????
Panie kolego, Valur już niedlugo do zamykania z eleganckim zyskiem : D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom