Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Virtus.Pro - Kinguin 2 @2.37 bet365!
1 mapa - overpass. Wg mnie lepsza mapa dla Kinguin, ale może niech jeszcze spece od CS'a się wypowiedzą, natomiast ja gram i tak
Panowie powie mi ktoś czy sezon plażówki zaczął się już na stałe i teraz będzie leciał turniej za turniejem już do lata? Czy po tym w USA szykuje się jakaś dłuższa przerwa?
Kinguin w gazie, graja bardzo dobrze 1 mecz jest na ich najlepszej mapie na ktorej Virtus pro gra po prostu slabo, dla mnie Kinguin jest faworytem a ze jest kurs 2.62 (byl) korzystam
Nie musisz się nikomu tłumaczyć Jose niektórzy nie rozumieją, że to kiedy dodajesz typ na forum, nie znaczy, że kilka sekund wcześniej pograłeś u bukmachera
Jose nie zawyża kursów ludzie, można się rozejść ????
Nie musisz się nikomu tłumaczyć Jose niektórzy nie rozumieją, że to kiedy dodajesz typ na forum, nie znaczy, że kilka sekund wcześniej pograłeś u bukmachera
Jose nie zawyża kursów ludzie, można się rozejść ????