>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Virtus.Pro - Kinguin 2 @2.37 bet365!
1 mapa - overpass. Wg mnie lepsza mapa dla Kinguin, ale może niech jeszcze spece od CS&#39;a się wypowiedzą, natomiast ja gram i tak ;)

N 14

nsc

Użytkownik
Panowie powie mi ktoś czy sezon plażówki zaczął się już na stałe i teraz będzie leciał turniej za turniejem już do lata? Czy po tym w USA szykuje się jakaś dłuższa przerwa?

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Ale proszę Cię kolego, nie zawyżaj tak kursów w CSie ???? Masz super typy, ale nie rób tego ????
Taki kurs był na Kinguin jak zagrał, teraz jest 2.37. Jeszcze chyba godzinę temu było @2.62

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ale to drugą mapę, pierwsza bardziej pod Kinguin z tego co również z własnej ceny CSowej się orientuję ????

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
A jakies argumenty? Wczoraj VP ladnie 2 mape zagrali.. i nie przeszkadzalo, ze online
Kinguin w gazie, graja bardzo dobrze 1 mecz jest na ich najlepszej mapie na ktorej Virtus pro gra po prostu slabo, dla mnie Kinguin jest faworytem a ze jest kurs 2.62 (byl) korzystam :p

Otrzymane punkty reputacji: +4
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Nie musisz się nikomu tłumaczyć Jose ;) niektórzy nie rozumieją, że to kiedy dodajesz typ na forum, nie znaczy, że kilka sekund wcześniej pograłeś u bukmachera ;)

Jose nie zawyża kursów ludzie, można się rozejść ????
Dlatego to jedne z ostatnich moich typow i dni na forum :p

galica13 522

galica13

Użytkownik
jak to jest że w tym Quito cały czas leje według prognoz a oni całe dnie grają
przecież nie ma dachu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom