cuadrado12
Użytkownik
No i karny ????
Niezły wałekSuduva v SK Babite
under 1.5ht
1.82 Bet365
Overy nie wchodzą to może under, wygląda ciekawie
czekamy na bramkę u babeczekkarwasz twarz... mam to samo
Suduva -0.5 HT @1.80
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,21291486,ekstraklasa-popis-kurtuazji-i-fair-play-w-sparingu-pogoni-szczecin.html#MT_2Zdjecia
Oj głupiutcy i naiwni są ludzie. Tuz przed podyktowaniem owych rzutów karnych, na największej sportowej giełdzie zakładów kursy na to że w 1 połowie padnie jeszcze jedna bramka leciały na łeb na szyję. Dlaczego? Bo sędzia był w spółce i miał podyktować te karne i miała paść bramka. Niestety piłkarze nie byli najwidoczniej w działce. Także zamiast zarobić kilkadziesiąt tysięcy euro to sędzia z kumplami umoczył. Mało tego, to już 3 taki mecz w ciągu ostatnich 7 dni. Dwa poprzednie z udziałem druzyny Fc Cluj w obu były karne w ostatnich minutach 1 połowy i w obu przypadkach były one powtarzane. Ciekawe czy to ten sam sędzia?
Liczy się KASA SZMAL i jeszcze raz MAMONA !!!
Nie ma wywalone, ale nie duzo moze zrobic, Jurek ma dzis atomowy seris i wszystko prawie trafiawarto coś na Dimitrova pograć czy raczej ma wywalone na mecz?
Gra u siebie więc chyba nie powinien mieć wywalone. Jakiejś napinki też nie ma, ale źle nie gra.warto coś na Dimitrova pograć czy raczej ma wywalone na mecz?
Może nie ma jakoś bardzo wywalone na mecz, ale Janowiczowi serwis świetnie siedzi, jeśli utrzyma go na takim poziomie, to wygrawarto coś na Dimitrova pograć czy raczej ma wywalone na mecz?
Jeszcze nie wygral, ale artykuly moze juz sie pisza ????nie mogę się doczekać jutrzejszych tytułów w gazetach i artykułach: "Jurek miażdży młodego Federera!" :razz:
Dimitrov 1set + Cavaliers +15,5 ako 1.91 bet365
Extra moment...