>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
Z całym szacunkiem, czy Wy macie po 8 lat i kręcone włosy? Kurs 1,8 na under na 5 minut do końca połowy w meczu, (czy tam turnieju) towarzyskim? No jak młode pelikany. Powtórka z rozgrywki
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,21291486,ekstraklasa-popis-kurtuazji-i-fair-play-w-sparingu-pogoni-szczecin.html#MT_2Zdjecia
Oj głupiutcy i naiwni są ludzie. Tuz przed podyktowaniem owych rzutów karnych, na największej sportowej giełdzie zakładów kursy na to że w 1 połowie padnie jeszcze jedna bramka leciały na łeb na szyję. Dlaczego? Bo sędzia był w spółce i miał podyktować te karne i miała paść bramka. Niestety piłkarze nie byli najwidoczniej w działce. Także zamiast zarobić kilkadziesiąt tysięcy euro to sędzia z kumplami umoczył. Mało tego, to już 3 taki mecz w ciągu ostatnich 7 dni. Dwa poprzednie z udziałem druzyny Fc Cluj w obu były karne w ostatnich minutach 1 połowy i w obu przypadkach były one powtarzane. Ciekawe czy to ten sam sędzia?
Liczy się KASA SZMAL i jeszcze raz MAMONA !!!

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale

Borger/Kozuch vs Elize Maia/Lima 1 @ 2.25 Bet365

Na razie to forma niektórych brazylijskich kobiecych par jest bardzo przeciętna. Czy duet Elize Maia/Lima zrobi jakąś karierę w tym sezonie? Mam wątpliwości. Maia miała swoje chwile triumfu u boku młodziutkiej Dudy. Jednak już końcówka poprzedniego sezonu bardzo słaba i koniec współpracy. Duda ma teraz świetną partnerkę jaką jest Agatha (mistrzyni świata i wicemistrzyni olimpijska), a Maia może mieć problem. Sam mam wrażenie, że u boku Dudy ta dziewczyna grała na swojego maxa, czasami nawet więcej niż mogła. Z Limą ta współpraca może nie być tak owocna. Przede wszystkim Taiana Lima najlepsze lata ma za sobą. Fajna technika, niezła zagrywka, ale już w ofensywie miewa spore kłopoty. Dzisiaj na siatce przeciwko Kozuch może mieć ogromne problemy. Gośka nieźle wyglądała w pierwszym spotkaniu. Kilka bloków, skuteczny atak (na podstawie statystyk). U boku ma świetną Borger, która daje spokój w grze obronnej, również posiada kąśliwy flot. Niemki mogą w tym sezonie być bez wątpienia parą bardzo mocną. Kiedy tylko Kozuch lepiej poczuje piasek, wpadnie w właściwy rytm to ciężko będzie ją zatrzymać na siatce. Natomiast Brazylijki nie wyglądały w pierwszym pojedynku za dobrze. Wtopa z Rosjankami, sporo błędów. Korzystam z tego, że ich dyspozycja słabsza, potencjał też wcale w tej parze jakiś ogromny nie jest i gram przeciwko Nim.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
nie mogę się doczekać jutrzejszych tytułów w gazetach i artykułach: &quot;Jurek miażdży młodego Federera!&quot; :razz:

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Boże, jestem wściekły na siebie xd
Zagrałem ten under na początku meczu i mogłem zamknąć z kilku złotowym zyskiem, ale się połasiłem ????
4 minuty doliczone w meczu towarzyskim i karny pewnie z dupy w 43 minucie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom