>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
minusuj tyle sie bronilem zeby nie grac typow rogera i co ? nawet nie patrzylem co zagral dalem na kozuchowa z kolezanka i kontuja mozgu przy setowej 20-19 teraz to rowerek bedzie
Bankroll.. kolego.. przeciez ty w tym siedzisz juz tyle lat. To naprawde nie jest wina Rogera, to jest wina tego, ze graja dwie baby w siatkowke plazowa. Jaka tutaj moze byc analiza?? ???? Ja kiedys postawilem 3 bety, perelki od Rogera. 3 wtopy. Troche wkurzony bylem, ale przeciez to moja kasa. Nie wierze, ze na siatkowce plazowej mozna stale zarabiac jak np. na koszykowce (wedlug mnie najlepsze zrodlo zarobku - nie licze sprzedajnego NBA). Powodzenia kolego ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Bankroll.. kolego.. przeciez ty w tym siedzisz juz tyle lat. To naprawde nie jest wina Rogera, to jest wina tego, ze graja dwie baby w siatkowke plazowa. Jaka tutaj moze byc analiza?? ???? Ja kiedys postawilem 3 bety, perelki od Rogera. 3 wtopy. Troche wkurzony bylem, ale przeciez to moja kasa. Nie wierze, ze na siatkowce plazowej mozna stale zarabiac jak np. na koszykowce (wedlug mnie najlepsze zrodlo zarobku - nie licze sprzedajnego NBA). Powodzenia kolego ????
dobrze zraszacz prawisz ale jedno ale ! ????

ja nie mam do niego pretensji tylko smiem twierdzic ze jego bety sa naznaczone i nie lubie ich grac ale to bardziej w formie zartu :p

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Jurka linie lub przed to wywołują auty, a u tego szoszona nawet 20cm za linią nie krzyczą :grin:
to są szoszony :grin::grin::grin:

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Jurka linie lub przed to wywołują auty, a u tego szoszona nawet 20cm za linią nie krzyczą :grin:
to są szoszony :grin::grin::grin:
a czego innego sie spodziewac w Bulgarii? ????
a co do typu Rogera to one na razie przegraly seta a nie caly mecz to po co pierdolicie jakies smuty?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
dobrze zraszacz prawisz ale jedno ale ! ????
ja nie mam do niego pretensji tylko smiem twierdzic ze jego bety sa naznaczone i nie lubie ich grac ale to bardziej w formie zartu :p
Rozumiem! Cos jak typy od siekiery, nigdy nie wejda ????
Zycze ci w takim razie duzo szczescia, nawet ci uzycze troche mojego, bo ja czekam na rozliczenie kosza i ide w tango z moja panna na reszte wieczoru ???? powodzenia!! ????

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
a czego innego sie spodziewac w Bulgarii? ????

a co do typu Rogera to one na razie przegraly seta a nie caly mecz to po co pierdolicie jakies smuty?
Dokładnie, jeszcze godzinę temu wszyscy ucieszeni bo weszlo 3.40, teraz typiary przegrały seta, w drugim idzie im nieźle więc po co ten płacz : D

O 4,6K

oth

Użytkownik
Większość ludzi na tym forum to po prostu dzieci. Żenada czasem czytać posty co poniektórych...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dokładnie, jeszcze godzinę temu wszyscy ucieszeni bo weszlo 3.40, teraz typiary przegrały seta, w drugim idzie im nieźle więc po co ten płacz : D
szkoda strzepic ryja ????

wygraja to super bo sam postawilem bez rogera ze ogarnia to ogarnia ale nie lubie grac betow ktore i on gra bo sie smieje ze sa naznaczone ????

co nie zmienia aktu ze kazda seria sie kiedys konczy a walna sporo ciekawych betow in +

bez odbioru oby dowiozly 2 set 5-2...15-18 ! ogien tam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom