Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
No dla goscia jednego juz zwrot dali, pare postow up wklejal.
Ja gralem tylko 2 mecz, pre. Zastanawiam sie, co wymysla, bo bajeczka o graniu live u mnie nie przejdzie ;d.
Taka wiadomość na czacie odnośnie Kinguin.
David R Mamy opóźnienie w rozliczeniu zakładów z tego spotkania gdyż jest potwierdzany dokładny czas rozpoczęcia meczu.David R Zaklady zostały wysłane do rozliczenia. Przepraszam za to opóźnienie i zapewniam, że wydarzenie to zostanie rozliczone najszybciej, jak to tylko będzie możliwe. Dziękujemy za cierpliwość w tej sprawie.
kursy 1.4x w nhl niestety często nie wchodzą, albo w bólach po dogrywce i karnych wymeczone zwycięstwo
#zdoświadczenia niestety
na przyszłość odradzam granie takich betow, a gdybym próbował od początku sezonu grać na dogi w takich meczach to bym był na fajnym plusie, ale nie ma czasu na betting niestety...
Widać, że nie obserwujesz NHL. Popatrz i pozapisuj sobie statystyki od dziś do końca lutego to zobaczysz, że będziesz na grając takie masówki 80%+ gdzie kursy nie przekraczają 1.5.
edit:
Grajcie sobie Capitals ja wam tylko piszę, że z moich obserwacji twierdzę iż jest to nieopłacalne.
Tak wam tylko napiszę, że 86% gra na Capitals, a już się nauczyłem, że takie masówki z NHL są zatapiane w 7/10 meczy. Nie twierdzę, że nie wygrają ale radzę brać pod uwagę to, że Vegas czuwa ????
No to jedziemy dalej, NBA: Dallas, kurs 2.15
1. 4 lutego wygrali 4 punktami w Portland, dzień konia miał Ferrell, który trafił 9/11 3-ek, Lillard przeciwnie 1/8, ale własne boisko to spory atut
2. U siebie Trail Blazers 4 kolejne wygrane, w tym z Cleveland z LeBronem, Irvingiem w składzie.
3. Portland wyjazdy kiepsko.
Ale weźcie pod uwagę, że to NBA (cały czas mam w pamięci dzień, w którym większość zdecydowanych faworytów poległa) ????