>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6301464]Dawno nie oglądałem meczów w Hiszpanii ale po tym co dziś zobaczyłem to wcale się nie dziwię ze tak wszyscy narzekają na poziom sedziowania... to co tam wyprawial dziś sędzia to jakas komedia no ale może chociaż oni są zarobieni; D haha

A co do rozliczeń to
aAtletico pograne lekko ⛔⛔
Atletico ×2✅✅ połapane @2.5 i@6 wiec nie jest źle

Ma ktoś może ta bramkę Lille co strzelilio ? Co tak bramkarza żeście obsmiali? ?
Wejdź na flashscore i tam masz opcje z filmikami ;)

F 95

fiddy

Użytkownik
SJ Sharks win OT 1.62
WAS Capitals win OT 1.45
Ako 2.34
Mecze zaczynają się o 1;00 imo łatwy dubelek ????
nie gram NHL, ale jako, że dzisiaj trzy mecze tylko w nba i nic z nich nie gram to pobieram twój dubelek, oby weszło

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
kupon staje się coraz mniej widoczny, a do końca jego ważności jeszcze 3 miesiące. nie można chyba przedrukować kuponu jeszcze raz, a poprawianie długopisem wiadome, że mija się z celem :wink: jakiś patent?

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
kupon staje się coraz mniej widoczny, a do końca jego ważności jeszcze 3 miesiące. nie można chyba przedrukować kuponu jeszcze raz, a poprawianie długopisem wiadome, że mija się z celem :wink: jakiś patent?
Znalezione w internecie:
Tak, gdyż tak jak pisałem jest to wydruk termiczny, nie lubi światła i temperatury podwyższonej. Zostawienie np w słoneczny dzień w lato paragonu na podszybiu auta, załatwi paragon w kila godzin. Lodówka to dobre, ale nieco kontrowersyjne miejsce;)

Czyli że wsadź do lodówki ????

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Ja do teraz czekam za wypłatą dwóch map Kinguin
Ja to dostałem:
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ER6633859410I, postawionego po kursie 2.10 na Kinguin Zwycięzca meczu 2-drogowoFaZe v Kinguin - CS:GO - ESL Pro League - Mecz 2. Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.

Stawiałem przed meczem wiec nie wiem o co chodzi .

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Za chwilę startuje ESL Pro League w csgo
ode mnie

Heroic +3.5 rundy
vs NiP (1 mapa - de_train) @2.00
NiP -3.5 rundy vs Heroic(2 mapa - de_nuke) @1.72
Astralis -4,5 rundy vs Mousesports(2 mapa de_nuke) @1.83
✅✅
⛔⛔ nipy cipy grali jak faze dzisiaj ????????
✅✅

Całkiem przyjemny wieczór z csem : D

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Znalezione w internecie:
Tak, gdyż tak jak pisałem jest to wydruk termiczny, nie lubi światła i temperatury podwyższonej. Zostawienie np w słoneczny dzień w lato paragonu na podszybiu auta, załatwi paragon w kila godzin. Lodówka to dobre, ale nieco kontrowersyjne miejsce;)
Czyli że wsadź do lodówki ????
haha. gdybym od początku o tym wiedział może i bym tak zrobił ;) swoją drogą strasznie chujowe mają tusze w bukach ziemniaczanych. wiadomo człowiek puści sobie czasem coś w stsie czy innej fortunie, wyjmuje po 2 tyg kupon i chuja widać :p

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Średnio podoba mi się ten mecz aczkolwiek widzę że Kaczki na ostatnie 10 spotkań wyjazdowych aż w 7 tracili gola w 1 tercji więc fajnie wygląda Gospodarze strzelą w 1 tercji po 1.85

Otrzymane punkty reputacji: +1
cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Ja to dostałem:
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ER6633859410I, postawionego po kursie 2.10 na Kinguin Zwycięzca meczu 2-drogowoFaZe v Kinguin - CS:GO - ESL Pro League - Mecz 2. Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.

Stawiałem przed meczem wiec nie wiem o co chodzi .
Gdzie to dostałeś?

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Tak wam tylko napiszę, że 86% gra na Capitals, a już się nauczyłem, że takie masówki z NHL są zatapiane w 7/10 meczy. Nie twierdzę, że nie wygrają ale radzę brać pod uwagę to, że Vegas czuwa ????

D 0

dutra

Gość
Tak wam tylko napiszę, że 86% gra na Capitals, a już się nauczyłem, że takie masówki z NHL są zatapiane w 7/10 meczy. Nie twierdzę, że nie wygrają ale radzę brać pod uwagę to, że Vegas czuwa ????
W każdej kolejce jest kilka meczy z takim trendem i gdyby to było zatapiane 7/10 to by w curling tam grali nie w hokeja :cool:

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Wydruk termiczny nie ma nic wspólnego z tuszem.
w takim razie mea culpa.
ale mogliby coś z tym zrobić, bo nie wszyscy grają długoterminowe w necie. Jakiś dziadeczek puści sobie taki kupon i po miesiącu do wyjebania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom