>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Taka wiadomość na czacie odnośnie Kinguin.
David R Mamy opóźnienie w rozliczeniu zakładów z tego spotkania gdyż jest potwierdzany dokładny czas rozpoczęcia meczu.David R Zaklady zostały wysłane do rozliczenia. Przepraszam za to opóźnienie i zapewniam, że wydarzenie to zostanie rozliczone najszybciej, jak to tylko będzie możliwe. Dziękujemy za cierpliwość w tej sprawie.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
kursy 1.4x w nhl niestety często nie wchodzą, albo w bólach po dogrywce i karnych wymeczone zwycięstwo
#zdoświadczenia niestety
na przyszłość odradzam granie takich betow, a gdybym próbował od początku sezonu grać na dogi w takich meczach to bym był na fajnym plusie, ale nie ma czasu na betting niestety...

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
W każdej kolejce jest kilka meczy z takim trendem i gdyby to było zatapiane 7/10 to by w curling tam grali nie w hokeja :cool:
Widać, że nie obserwujesz NHL. Popatrz i pozapisuj sobie statystyki od dziś do końca lutego to zobaczysz, że będziesz na ⛔ grając takie masówki 80%+ gdzie kursy nie przekraczają 1.5.
edit:
Grajcie sobie Capitals ja wam tylko piszę, że z moich obserwacji twierdzę iż jest to nieopłacalne.

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Tak wam tylko napiszę, że 86% gra na Capitals, a już się nauczyłem, że takie masówki z NHL są zatapiane w 7/10 meczy. Nie twierdzę, że nie wygrają ale radzę brać pod uwagę to, że Vegas czuwa ????
dokładnie. kursy 1.60 - 1.90 w nhl to największe zło????
wiem również z własnego doświadczenia :p

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Nie narzekam ???? Przedwczoraj 5/5, wczoraj 1/2, ale weszło Ploesti po kursie 4.25 ???? No i dzisiaj 3/3
W sumie 90% skuteczności i kursy niezłe
No to jedziemy dalej, NBA:
Dallas, kurs 2.15
1. 4 lutego wygrali 4 punktami w Portland, dzień konia miał Ferrell, który trafił 9/11 3-ek, Lillard przeciwnie 1/8, ale własne boisko to spory atut
2. U siebie Trail Blazers 4 kolejne wygrane, w tym z Cleveland z LeBronem, Irvingiem w składzie.
3. Portland wyjazdy kiepsko.
Ale weźcie pod uwagę, że to NBA (cały czas mam w pamięci dzień, w którym większość zdecydowanych faworytów poległa) ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom