>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Kiedys, ponad 5 lat temu tenis dawal kokosy, kto dluzej gra ten wie. A teraz? Gram w identyczny sposob co kiedys i jestem tylko stratny. Taktyka mi sie nie zmienila wiec naprawde jest duzo wiecej przekretow.
Test robie - nie gram tenisa - na razie jestem na spory plus.. ale to za krotki okres czasu, aby cos wywnioskowac. Basket daje kase ????
też się już wyleczyłem z tenisa, jedynie szlemy i jakies większe turnieje typu atp1000, reszta jest moim zdaniem kompletnie nieopłacalna. A granie babeczek czy turniejów challenger to już wyrzucanie pieniędzy w błoto

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Eysseric chciał DF bo chce przegrać, sędzia wykrzyczał correction, a ten załamany ????
e: Ale dał łatwy forehand w siatkę i na mecz DF tyle już większy aut, co by się sędzia nie wtrącił ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Fog to jest rewelacyjny gościu, technikę ma niesamowitą.
Ale to i tak błąd, że Seppi nie gra.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Chłopaki znacie jakiegoś dobrego playera w internecie żeby wykupić na tydzień np. w celu oglądania meczów Ligi mistrzów, w przystępnej cenie oczywiście.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Ten kapitan Włochów w Davis Cup to tez na fantazji pojechał wstawiając Foga na decydujący mecz, zakładając oczywiście, że Seppi był na dzisiaj dostępny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom