LIVE : Kashan @ 2.70 basket irański
Gorgan w krajowym składzie, Toncinic i Marshall odeszli. 36 + 34mpg, w sumie 44.8ppg, 12.2rpg, w 1.meczu 64 z 84 obaj rzucili.
Póki co u gości Buljan 0/9, a średnia 22.2ppg i tu jest buljan pogrzebany..
LIVE : Kashan @ 2.70 basket irański
Gorgan w krajowym składzie, Toncinic i Marshall odeszli. 36 + 34mpg, w sumie 44.8ppg, 12.2rpg, w 1.meczu 64 z 84 obaj rzucili.
Póki co u gości Buljan 0/9, a średnia 22.2ppg i tu jest buljan pogrzebany..
Tenisiści i tenisistki w czelkach na żywca kasę trzepią i olewają zasady i kary. Nigdy na tak masową skalę nie kręcili jak teraz, strach cokolwiek stawiać. Smutny jest los hazardzisty, życie hazardzisty to łzy...
Bylo, moze nie roku, ale jednak ????
Towarzyski mecz, jakis eksperymentalny sklad. Trzeba z takich okazji korzystac. Wejdzie 2 na 3 takie typy i na sie jest ????
Tenisiści i tenisistki w czelkach na żywca kasę trzepią i olewają zasady i kary. Nigdy na tak masową skalę nie kręcili jak teraz, strach cokolwiek stawiać. Smutny jest los hazardzisty, życie hazardzisty to łzy...
Kiedys, ponad 5 lat temu tenis dawal kokosy, kto dluzej gra ten wie. A teraz? Gram w identyczny sposob co kiedys i jestem tylko stratny. Taktyka mi sie nie zmienila wiec naprawde jest duzo wiecej przekretow.
Test robie - nie gram tenisa - na razie jestem na spory plus.. ale to za krotki okres czasu, aby cos wywnioskowac. Basket daje kase ????