>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
LIVE : Kashan @ 2.70 basket irański
Gorgan w krajowym składzie, Toncinic i Marshall odeszli. 36 + 34mpg, w sumie 44.8ppg, 12.2rpg, w 1.meczu 64 z 84 obaj rzucili.
Póki co u gości Buljan 0/9, a średnia 22.2ppg i tu jest buljan pogrzebany..

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Gorgan w krajowym składzie, Toncinic i Marshall odeszli. 36 + 34mpg, w sumie 44.8ppg, 12.2rpg, w 1.meczu 64 z 84 obaj rzucili.
Probujemy ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Tenisiści i tenisistki w czelkach na żywca kasę trzepią i olewają zasady i kary. Nigdy na tak masową skalę nie kręcili jak teraz, strach cokolwiek stawiać. Smutny jest los hazardzisty, życie hazardzisty to łzy... ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik

Z czystej ciekawosci pytam,bo sam czasami też pogrywam .Skąd masz takie wiadomiści ?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Tenisiści i tenisistki w czelkach na żywca kasę trzepią i olewają zasady i kary. Nigdy na tak masową skalę nie kręcili jak teraz, strach cokolwiek stawiać. Smutny jest los hazardzisty, życie hazardzisty to łzy... ;)
Kiedys, ponad 5 lat temu tenis dawal kokosy, kto dluzej gra ten wie. A teraz? Gram w identyczny sposob co kiedys i jestem tylko stratny. Taktyka mi sie nie zmienila wiec naprawde jest duzo wiecej przekretow.
Test robie - nie gram tenisa - na razie jestem na spory plus.. ale to za krotki okres czasu, aby cos wywnioskowac. Basket daje kase ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom