aka-shakal
Użytkownik
Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.
Zeballos o 18:00, co myślisz ?To jest piękny, jak zagra genialne na prostych nogach samym nadgarstkiem
A nie zmieniły się zasady i jest jak na szlemach, że LL jest losowany?Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.
Puści czy nie gra słabo i nie zasługuje na wygraną. Jak Napolitano nie zrobi jaj to na luzie wygra.Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.
jeszcze wczoraj podawał liste największych koksiarzy w NBA, a dziś go tutaj nie ma, trochę dziwnePolish Hammer zbanowany? wiadomo za co?
Zapewne za wczorajsze "wojny", które miały tutaj miejsce ???? Jakieś pojedynki "typerskie" z innymi ludźmi i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie na której stronie i czy dalej są jego wpisy, ale można było się pośmiać ????Polish Hammer zbanowany? wiadomo za co?
Potwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwaniaZapewne za wczorajsze "wojny", które miały tutaj miejsce ???? Jakieś pojedynki "typerskie" z innymi ludźmi i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie na której stronie i czy dalej są jego wpisy, ale można było się pośmiać ????
Ja na razie coś testuję i ten mecz mi nie pasuje ????Zeballos o 18:00, co myślisz ?
Do nonamePotwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwania
Racja ????Do noname
Nie szakala, noname tego od tenisa chybaPotwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwania
hyh co masz na myśli ?Ja na razie coś testuję i ten mecz mi nie pasuje ????
lazarov 1 set 2.80
Po prostu Jak bd coś miał to podam ????hyh co masz na myśli ?