>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.
A nie zmieniły się zasady i jest jak na szlemach, że LL jest losowany?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Puści czy nie gra słabo i nie zasługuje na wygraną. Jak Napolitano nie zrobi jaj to na luzie wygra.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Polish Hammer zbanowany? wiadomo za co?
Zapewne za wczorajsze &quot;wojny&quot;, które miały tutaj miejsce ???? Jakieś pojedynki &quot;typerskie&quot; z innymi ludźmi i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie na której stronie i czy dalej są jego wpisy, ale można było się pośmiać ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Zapewne za wczorajsze &quot;wojny&quot;, które miały tutaj miejsce ???? Jakieś pojedynki &quot;typerskie&quot; z innymi ludźmi i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie na której stronie i czy dalej są jego wpisy, ale można było się pośmiać ????
Potwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwania :cool:

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Potwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwania :cool:
Nie szakala, noname tego od tenisa chyba
Aaa dobra,nie widziałem odpowiedzi,sorry za spam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom