>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Byłem zaskoczony, ze w STS w punkcie mozna grać live, jak jestem w Inowrocławiu to czasem wdepne i zagram, nawet emocjonująca sprawa - miałem over 0,5 w Japonii ostatnia akcja leci samuraj sam na sam minął bramkarza i nie trafił. Nie tylko ja to puściłem, także w lokalu *****burza była niezła ????
Ja nie pracuję w STS. Dziwi mnie strasznie dlaczego większość ludzi uważa, że to jedyny bukmacher naziemny. Ile razy się spotkałem ze stwierdzeniem &quot;idę postawić na stsach&quot; albo &quot;jestem w stsie&quot; mimo, że ktoś siedzi właśnie w Milenium ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Co w australi sie dzialo .)?
Mam mocniej pograne remis do przerwy i remis na koniec kurs @5 @ zamkniecie mam 1/4calkowitej wygranej

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nie wierzę w gościa, właśnie poprawił over 1,5 w całym meczu w Australii za 10 tysięcy :eek:
Nie znam sie ale popieram...Widac gosciu trzyma sie zasad a nie gra progresja...czyli jak over 0.5 nie wszedl to all in na under... ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
W pracy,nie moge oglądac,moze ktos napisac czy w Goyang gra dzis dwoch czarnych,bo kurs troche wzrósł ?

gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
W pracy,nie moge oglądac,moze ktos napisac czy w Goyang gra dzis dwoch czarnych,bo kurs troche wzrósł ?
Aktualnie na Bet nie ma meczu, &quot;Przepraszamy aktualnie ta strona jest niedostępna. Zakłady zostały zamknięte lub zawieszone&quot;

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wali progresją z grubej rury, wyobrażam sobie co musi czuć obserwując mecz ????
On raczej nie jest taktykiem tylko po prostu osobą już mega uzależnioną. Ja mam premię tylko za wkłady klientów, a nie stosunek wkładu do wygranej, więc nie powiem mu nic mimo, że typek jest w porządku i da się z nim pogadać . To skąd on ma hajs też pozostanie jego tajemnicą, a zawsze mu kibicuję, aby weszło bo wygra to przyjdzie jeszcze raz i zostawi więcej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom