Ja nie pracuję w STS. Dziwi mnie strasznie dlaczego większość ludzi uważa, że to jedyny bukmacher naziemny. Ile razy się spotkałem ze stwierdzeniem "idę postawić na stsach" albo "jestem w stsie" mimo, że ktoś siedzi właśnie w Milenium ????Byłem zaskoczony, ze w STS w punkcie mozna grać live, jak jestem w Inowrocławiu to czasem wdepne i zagram, nawet emocjonująca sprawa - miałem over 0,5 w Japonii ostatnia akcja leci samuraj sam na sam minął bramkarza i nie trafił. Nie tylko ja to puściłem, także w lokalu *****burza była niezła ????
Moze byc na styk, moje 167-170 moze sie sprawdzic...wolalbym zeby Tobie weszlo jednakTo patałachy z Taipans,pozamiatali mi over.
nie lokomotyw tylko pomysl sobie ze bonus to akurat ten "1.15" lub wiecej na podbitke, w zaleznosci do procentuTe bonusy sa kozackie ???? dzieki pany! Juz czuje zapach pedzących lokomotyw hehe
Nie znam sie ale popieram...Widac gosciu trzyma sie zasad a nie gra progresja...czyli jak over 0.5 nie wszedl to all in na under... ????Nie wierzę w gościa, właśnie poprawił over 1,5 w całym meczu w Australii za 10 tysięcy
Wali progresją z grubej rury, wyobrażam sobie co musi czuć obserwując mecz ????Nie wierzę w gościa, właśnie poprawił over 1,5 w całym meczu w Australii za 10 tysięcy
Aktualnie na Bet nie ma meczu, "Przepraszamy aktualnie ta strona jest niedostępna. Zakłady zostały zamknięte lub zawieszone"W pracy,nie moge oglądac,moze ktos napisac czy w Goyang gra dzis dwoch czarnych,bo kurs troche wzrósł ?
Zadzwon na pogotowie,zeby Ci gosciu kopyt nie wystawil,albo ze szczescia,albo ze smutkuNie wierzę w gościa, właśnie poprawił over 1,5 w całym meczu w Australii za 10 tysięcy
kurcze można było zamykać linia była już nawet 60,5 ....ehhPermskie Medvedi under 65.5
On raczej nie jest taktykiem tylko po prostu osobą już mega uzależnioną. Ja mam premię tylko za wkłady klientów, a nie stosunek wkładu do wygranej, więc nie powiem mu nic mimo, że typek jest w porządku i da się z nim pogadać . To skąd on ma hajs też pozostanie jego tajemnicą, a zawsze mu kibicuję, aby weszło bo wygra to przyjdzie jeszcze raz i zostawi więcej ????Wali progresją z grubej rury, wyobrażam sobie co musi czuć obserwując mecz ????