Zgadza sie, na Under 175.5 pasuje jak ulal...na +6.5 HT juz moge rozliczac naAleż Taipans słabe
Siadlo w nocyGsw -5,5
76ers +20,5
Wizards -4,5
Ako 2.92 bet365 za 1/2
Im więcej typów w jednym zakładzie tym bonus większy procentowo. Po prawej stronie w zakladce z bonusami jest o bonusie amerykańskim z tabela z ilością zakładów i bonusem jaki wtedy jest.Siadlo w nocy
Zamiast 2.92 roziczono mi po kursie 3.06 z komentarzem "twoj bonus Parlay zostal dodany do twoich zwrotow", oswieci mnie ktos na temat bonusu Parlay? Jestem nowy na bet365
Jesli grasz pre,dodają bonus,zadarzyło sie nawet,ze dostawałem +50-70e.Siadlo w nocy
Zamiast 2.92 roziczono mi po kursie 3.06 z komentarzem "twoj bonus Parlay zostal dodany do twoich zwrotow", oswieci mnie ktos na temat bonusu Parlay? Jestem nowy na bet365
ile to kolejek zostalo 2,3? Hawks sieja postrach przed playoff ????Hawks,zabija trójkami,przy takim wyniku,moj over 171 zagrożony,dawac 173,co by wszyscy ugrali ????
Ta. Żeby tylko 5 kafli. Podliczyłem go. W ciągu miesiąca 40 tysięcy na minusie jest. Ziomek ma nasrane we łbie bo gra tylko i wyłącznie live'y na bramki w danych meczach. Jakieś badziewia towarzyskie gdzie wynik to sprawa drugorzędna. To nie było tak, że od początku nie trafiał, miał pierwsze tygodnie naprawdę spoko, gdzie czasem plusował, czasem zgrywał do zera ale nigdy nie był na minusie ale od 2 tygodni tak leci w dół, że masakra. KarmaPracujesz w stacjonarnym? Chyba spuscil ziomek 5 kafli w kiblu
https://extra.bet365.com/promotions/other-sports/parlay-bonusDzieki za odpowiedz! Musze pozniej wbic na kompa, bo w wersji mobilnej nie widze zadnej tabelki z bonusem amerykanskim kurde fajny ten bet365, czuje sie jakbym stracil czas grajac na betfairach i ladbroksach ????
Op prawej zazwyczaj jest bonus piłkarski i jak się kliknie to wyskakuje okienko i tam na górze w okienku jest zakładka promocje. Po jej kliknięciu pojawiają się inne promocje, wsród nich bonus parlay za sporty amerykańskie.Dzieki za odpowiedz! Musze pozniej wbic na kompa, bo w wersji mobilnej nie widze zadnej tabelki z bonusem amerykanskim kurde fajny ten bet365, czuje sie jakbym stracil czas grajac na betfairach i ladbroksach ????
Brisbane Roar - Sydney FC
over 0,5 ht
1.45
kicha, gratulacje dla kolegi, który przewidział X do ht :grin:Brisbane - Sydney over 1,5 do HT @4,6
Czysto teoretycznie w ostatnich 5 meczach u siebie Brisbane strzeliło 10:6 czyli 2:1, a Sydney na wyjeździe 15:4 czyli 3:1.
W ostatnich 2 meczach rozgrywanych w Brisbane pomiędzy tymi drużynami padł BTS do HT.
Odwołuję się do statystyki najnowszej, która oparta jest o aktualne składy i bieżącą formę obu drużyn. Śmieszą mnie przywoływane przez niektórych staty z przed kilku lat albo nawet kilkunastu co jest już demagogią.
Pragnę zaznaczyć, że chociaż trafiam w Australii bts-y do HT ze skutecznością średnią 50% to ostatnie 2 typy mi weszły ????
Każdy gra na własne ryzyko, a ja tylko zwracam uwagę na możliwość zarobienia ????