>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Pewka to jest Anderlecht po kursie 1.72 ????
Jak tutaj remis jak wół będzie ????
Anderlecht bez Hanniego, a to najlepszy zawodnik tego zespołu. Teo bez piłek mało zrobi, a Standard lubi psuć Anderlechtowi zabawę

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Ja na dziś proponuję takie kombinacje:
Osobiście mam je pograne
Francja zwycięstwo
Real Madryt
Juventus
Kurs ponad 2
Barca
Man Utd
Napoli
Dortmund z X
Też kurs ponad 2
Oraz
Milan z X
Roma z X
Bilbao
Też kurs ponad 2
Gram to sporymi stawkami, i proszę nie jęczeć że małe kursy ale taki mam sytem grania i przynosi mi to plus

roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Nie bylbym taki pewny tego Nadala dzis, niczym nie zaskakuje narazie, widac ogromne nerwy po jego twarzy i zagraniach raz po raz, gra duzo gorzej niz z Dimitrovem bo zwyczajnie Federer nie pozwala na dluzsze wyniany. Federer wyglada fajnie i ja gram na niego po kursie 2.05
Pozdrawiam

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Należy tylko podziękować Stochowi za wczorajszy spieprzony skok w drużynówce bo bardzo podbił tym kursy. Na Stocha z Wellingerem 1.60 to śmiech ????

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Barca
Man Utd
Napoli
Dortmund z X
Też kurs ponad 2
Nie neguje ale ja jako kibic United nigdy nie gram na zwycięstwo Liverpoolu czy City bo jak wtopią to wolę się cieszyć niż zarzekać,że zatopili bet. Z United poczekałbym na składy... ma zagrać w bramce Romero, wracający po kontuzji Shaw. Mou zapowiedział,ze może zagra Bastian. Mogą być męczarnie.

K 123

karwan1988

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6291040]Słyszałem ze dziś ale to mało istotne ważne ze strony są juz w miarę dogadane; )
Jak podpiszą to wielkie brawa, bardzo dobry napastnik, śmiem twierdzić że lepszy od Niko, mimo że całkiem inny typ napastnika, takiego Prijovicia wciąga nosem ;)

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Należy tylko podziękować Stochowi za wczorajszy spieprzony skok w drużynówce bo bardzo podbił tym kursy. Na Stocha z Wellingerem 1.60 to śmiech ????
Gdzie Stoch zepsuł skok ? Ten drugi ? Bardzo dobry skok jak na takie warunki,zrobił co miał zrobić.
Wellinger dziś wygra ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom