K
123
karwan1988
Użytkownik
Ale refleks ????Tomas Necid od jutra w Legii.
Ale refleks ????Tomas Necid od jutra w Legii.
Jak tutaj remis jak wół będzie ????Pewka to jest Anderlecht po kursie 1.72 ????
Nie, od Stanowskiego, czyli pewne.Info takie jak o Agbonlahorze czy Chamakhu?
Info bardzo pewne dziś przechodzi testy strony się już porozumialy i jak wszystko dobrze wypadnie to jutro podpisują kontraktInfo takie jak o Agbonlahorze czy Chamakhu?
Podobno jutro ląduje w Warszawie[TheNormalOne napisał:;6291029]Info bardzo pewne dziś przechodzi testy strony się już porozumialy i jak wszystko dobrze wypadnie to jutro podpisują kontrakt
Kto ja jakiegoś streama do Nadala-Federera, bo BET365 postanowił dać dzisiaj du**...
Nie neguje ale ja jako kibic United nigdy nie gram na zwycięstwo Liverpoolu czy City bo jak wtopią to wolę się cieszyć niż zarzekać,że zatopili bet. Z United poczekałbym na składy... ma zagrać w bramce Romero, wracający po kontuzji Shaw. Mou zapowiedział,ze może zagra Bastian. Mogą być męczarnie.Barca
Man Utd
Napoli
Dortmund z X
Też kurs ponad 2
Słyszałem ze dziś ale to mało istotne ważne ze strony są juz w miarę dogadane; )Podobno jutro ląduje w Warszawie
Jak podpiszą to wielkie brawa, bardzo dobry napastnik, śmiem twierdzić że lepszy od Niko, mimo że całkiem inny typ napastnika, takiego Prijovicia wciąga nosem[TheNormalOne napisał:;6291040]Słyszałem ze dziś ale to mało istotne ważne ze strony są juz w miarę dogadane; )
Gdzie Stoch zepsuł skok ? Ten drugi ? Bardzo dobry skok jak na takie warunki,zrobił co miał zrobić.Należy tylko podziękować Stochowi za wczorajszy spieprzony skok w drużynówce bo bardzo podbił tym kursy. Na Stocha z Wellingerem 1.60 to śmiech ????
Nie widziałem go za bardzo w akcji ale miejmy nadzieję że się wpasuje w drużynęJak podpiszą to wielkie brawa, bardzo dobry napastnik, śmiem twierdzić że lepszy od Niko, mimo że całkiem inny typ napastnika, takiego Prijovicia wciąga nosem