>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Czas wygrać pare groszy z rana ;-)
Rugby
Szkocja 7s - Kanada 7s
Typ: 2 Kurs: 2.25 Sportingbet
Niedawno zagrali i Kanada była lepsza. Wyniki osiągane przez Kanade również są o wiele lepsze niż rywali więc probuje iść w ich strone.
Mecz o 8:00
Ostatnia akcja meczu i ⛔

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dobra pobieram ten over.
Fuerza Regia-Caballos ppwyzej 162pkt.
Jutro rano,gram jeszcze na Globalport 2.55. Kosz,Filipiny
Pierwszy typ⛔
Mieli juz tylko fo zdobycia 33pkt w 4 kwarcie.....wynik był już przesądzony wczesniej i nawet tylu nir rzucili.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wie ktoś może dlaczego są tak ogromne różnice kursów w meczu Taro Daniela z Hyeonem Chungiem w chelku na Hawajach? Obaj podobny poziom, potencjał nawet u Daniela większy, gra w kraju gdzie się urodził. Forma odrobinę lepsza u Koreańca, ale nie aż tak aby na Daniela dać 5.00 a na Chunga 1.14. W dodatku ten spadek z 1.28 do 1.14 też dziwny bo ze śmieciowego kursu spadło na jeszcze gorszy. Ktoś ma jakieś info?

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Nadal wygra 6 gema 4.50
Próbujemy teraz że Federer wygra 7 gema 5.50 ... maskara pisałem tu i myślałem,że złożyłem a nie poszło ;/

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Wie ktoś może dlaczego są tak ogromne różnice kursów w meczu Taro Daniela z Hyeonem Chungiem w chelku na Hawajach? Obaj podobny poziom, potencjał nawet u Daniela większy, gra w kraju gdzie się urodził. Forma odrobinę lepsza u Koreańca, ale nie aż tak aby na Daniela dać 5.00 a na Chunga 1.14. W dodatku ten spadek z 1.28 do 1.14 też dziwny bo ze śmieciowego kursu spadło na jeszcze gorszy. Ktoś ma jakieś info?
Też się nad tym zastanawiałem, ale moim zdaniem Chung gra tutaj tak dobrze, że to weźmie. Prędzej można próbować jakieś HC w stronę Daniela, ale nie sądzę, aby on to wygrał.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Też się nad tym zastanawiałem, ale moim zdaniem Chung gra tutaj tak dobrze, że to weźmie. Prędzej można próbować jakieś HC w stronę Daniela, ale nie sądzę, aby on to wygrał.
Dam tutaj over 2,5 seta. Kursik ponad 3, a jeśli Daniel ma ten mecz przegrać to na pewno nie gładko. Zdenerwuję się za to jak pociśnie Koreańca 2:0 ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
co z tego ze fedex oddal pierwszy punkt gemu jak nadal nawet zareturnowac nie umie. na razie gemy federera bez podjazdu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom