VP nie będzie underdogiem, będzie na nich kurs ~1.70-1.80.Co najlepsze VP będzie underdogiem w finale.. Przed 1/2 kurs na wygraną Astralis był w okolicach ~1.50? na VP ~2.00 aby nie skłamać.. VP nie przegrywa finałów, tym bardziej majora. Liczę jutro na powtórkę z Dubaju !
Kiedy finał?
Dlaczego niby ma zmienić się kurs, skoro przed 1/2 Astralis jest faworytem do wygrania i są najlepszą drużną świata (według HLTV), pokonują Navi, gdzie VP pokonuje SK, które powiedzmy sobie szczerze grało średnio.. i co, nagle VP ma być faworytem? No zobaczymy jak to bukmacherzy ocenią, tak czy inaczej podtrzymuję swoje zdanie - VP nie przegrywa finałów.VP nie będzie underdogiem, będzie na nich kurs ~1.75-1.80.
To virtusi byli od początku faworytem turnieju u bukmacherów w związku z czym myślę że będą kursy na poziomie 1,80 do 1,90 na virtusówDlaczego niby ma zmienić się kurs, skoro przed 1/2 Astralis jest faworytem do wygrania i są najlepszą drużną świata (według HLTV), pokonują Navi, gdzie VP pokonuje SK, które powiedzmy sobie szczerze grało średnio.. i co, nagle VP ma być faworytem? No zobaczymy jak to bukmacherzy ocenią, tak czy inaczej podtrzymuję swoje zdanie - VP nie przegrywa finałów.
Od początku owszem, a śledziłeś kursy w trakcie turnieju? Po fazie grupowej faworytem było Navi, po odpadnięciu Navi - Astralis, więc co nagle znowu VP?To virtusi byli od początku faworytem turnieju u bukmacherów w związku z czym myślę że będą kursy na poziomie 1,80 do 1,90 na virtusów
Potwierdzily sie moje słowa co do Hornets.Chatlote cienkie,ale trzeba sprobowac
Hornets +Miami
4,10
a czy to nie Globart przegralo 25 punktami w 4tej kwarcie grajac u siebie? tak tylko dla przypomnienia ???? Polecam link ponizej i obczaic 4ta kwarte, dla tych co zaprzepascili szanse ogladania takich cudow ????Dobra pobieram ten over.
Fuerza Regia-Caballos ppwyzej 162pkt.
Jutro rano,gram jeszcze na Globalport 2.55. Kosz,Filipiny
Tak,ale to niczego nie zmienia. Zobacz sobie co Rain,zrobiło w koncówce z San Miguel. Tam nie gra sie jako gospodarz/gosc, mecze rozgrywane są w stolicy.a czy to nie Globart przegralo 25 punktami w 4tej kwarcie grajac u siebie? tak tylko dla przypomnienia ???? Polecam link ponizej i obczaic 4ta kwarte, dla tych co zaprzepascili szanse ogladania takich cudow ????
http://www.wyniki.com/mecz/Y9Q0Egfc/#szczegoly-meczu
no moze masz ravcje, ja jeszcze over under obczaje.Tak,ale to niczego nie zmienia. Zobacz sobie co Rain,zrobiło w koncówce z San Miguel. Tam nie gra sie jako gospodarz/gosc, mecze rozgrywane są w stolicy.