>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Co najlepsze VP będzie underdogiem w finale.. Przed 1/2 kurs na wygraną Astralis był w okolicach ~1.50? na VP ~2.00 aby nie skłamać.. VP nie przegrywa finałów, tym bardziej majora. Liczę jutro na powtórkę z Dubaju !
VP nie będzie underdogiem, będzie na nich kurs ~1.70-1.80.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
VP nie będzie underdogiem, będzie na nich kurs ~1.75-1.80.
Dlaczego niby ma zmienić się kurs, skoro przed 1/2 Astralis jest faworytem do wygrania i są najlepszą drużną świata (według HLTV), pokonują Navi, gdzie VP pokonuje SK, które powiedzmy sobie szczerze grało średnio.. i co, nagle VP ma być faworytem? No zobaczymy jak to bukmacherzy ocenią, tak czy inaczej podtrzymuję swoje zdanie - VP nie przegrywa finałów.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dlaczego niby ma zmienić się kurs, skoro przed 1/2 Astralis jest faworytem do wygrania i są najlepszą drużną świata (według HLTV), pokonują Navi, gdzie VP pokonuje SK, które powiedzmy sobie szczerze grało średnio.. i co, nagle VP ma być faworytem? No zobaczymy jak to bukmacherzy ocenią, tak czy inaczej podtrzymuję swoje zdanie - VP nie przegrywa finałów.
To virtusi byli od początku faworytem turnieju u bukmacherów w związku z czym myślę że będą kursy na poziomie 1,80 do 1,90 na virtusów

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
To virtusi byli od początku faworytem turnieju u bukmacherów w związku z czym myślę że będą kursy na poziomie 1,80 do 1,90 na virtusów
Od początku owszem, a śledziłeś kursy w trakcie turnieju? Po fazie grupowej faworytem było Navi, po odpadnięciu Navi - Astralis, więc co nagle znowu VP?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ktoś pograł linie z Fiba Americas, pre bylo 165pkt,po 3 kwartach jest 143pkt :]
Za kilka minut nastepny mecz i linia 162pkt. wysoka nie jest tylko nie wiem czego się spodxiewac po tej panamskiej druzynie. Guarosowi wczoraj rzucili 82pkt,wiec coś tam grać potrafią.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom