>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Gdzie Stoch zepsuł skok ? Ten drugi ? Bardzo dobry skok jak na takie warunki,zrobił co miał zrobić.
Wellinger dziś wygra ????
Drugi raz się z Tobą nie zgodzę. Wellinger nie ma psychiki do wygrania czegokolwiek. Gościu musi mieć huragan, aby to wykorzystać a i tak źle wyląduje i pogrzebie szanse. Kraft w pojedynku z Wellingerem po kursie 1.98 to lokata i wolę dać to zamiast Stocha

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Nie neguje ale ja jako kibic United nigdy nie gram na zwycięstwo Liverpoolu czy City bo jak wtopią to wolę się cieszyć niż zarzekać,że zatopili bet. Z United poczekałbym na składy... ma zagrać w bramce Romero, wracający po kontuzji Shaw. Mou zapowiedział,ze może zagra Bastian. Mogą być męczarnie.
Być może że skład nie bd optymalny ale ma zagrać na pewno również Martial który jest głodny gry, w dodatku United posiada bardzo szeroka wyrównana kadrę więc obojętnie kto dziś wybiegnie napewno bd chcieli się pokazać, a o odpuszczenie meczu z takim trenerem jak JOSE to nie ma opcji, Wigan slabiutkie powinni skupić się na lidze by nie spaść niż na pucharach.

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Być może że skład nie bd optymalny ale ma zagrać na pewno również Martial który jest głodny gry, w dodatku United posiada bardzo szeroka wyrównana kadrę więc obojętnie kto dziś wybiegnie napewno bd chcieli się pokazać, a o odpuszczenie meczu z takim trenerem jak JOSE to nie ma opcji, Wigan slabiutkie powinni skupić się na lidze by nie spaść niż na pucharach.
Kadra nie jest mocno wyrównana ale niestety mocno przeciętna... wystarczy,ze z tonu spuści Ibra czy Mata i męczą się niemiłosiernie... gdyby kadra była wyrównana to by nie oddali by tu wygranych meczy

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Z tego co pamiętam bez sprawdza w historię to kilka razy tak było, że Fed się meczył, żeby wygrać set, a następnego Rafa brał gładko.

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Kadra nie jest mocno wyrównana ale niestety mocno przeciętna... wystarczy,ze z tonu spuści Ibra czy Mata i męczą się niemiłosiernie... gdyby kadra była wyrównana to by nie oddali by tu wygranych meczy
Każdy ma swoje zdanie ;) wiadomo że gdy nie gra Ibra,Pogba to Utd nie ma tej samej jakości, ale mówienie że kadra jest przeciętna nie mogę się zgodzić ale każdy ma swój pogląd na piłkę.Dla mnie Man Utd z meczu na mecz coraz lepiej wygląda, w mojej opinii Diabły mają na każdą pozycje po paru zawodników i dziś wybiegnie drugi garnitur to i tak wygrają. Nawet patrzeć po pozycjach Romero solidny, obrona nieiwem kto zagra ale może Bailly, jest blind Damian Valencia Jones Smailnig Shaw Rojo, 7 solidnych obrońców na środku jest Herrera Carrick Fellaini, Bastian, RONNEY, skrzydła Young Lingard Miki Martial, Rashford pewnie wyjdzie w ataku, więc obojętnie na kogo postawi Mou to Diabły dzi wygraja

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom