dawid92
Użytkownik
Marne @1,38 już zostało jak ktoś chce to ładować tu się nic nie zmieni jużLG Sakers win @1,68 Uni
Marne @1,38 już zostało jak ktoś chce to ładować tu się nic nie zmieni jużLG Sakers win @1,68 Uni
Nerwowo ale weszło, dzięki a swoją drogą to 11 chyba gem świetne wymiany szływygrał ale nerwowo było bo dość duży bet :grin:
Nie ładujcie,mecz ciągle 50/50.Marne @1,38 już zostało jak ktoś chce to ładować tu się nic nie zmieni już
Na urwanie seta przyzwoity kurs i powinny tego dokonać.Do znawców siatkówki. Dlaczego kurs na Cannes w meczu z Budowlanymi jest tak duzy? 5.50 to nie przesada? I 1.90 na urwanie seta
Nie znasz się... Jak mówię że nic się nie zmieni to się nie zmieni.Nie ładujcie,mecz ciągle 50/50.
Dlaczego ma się nic nie zmienic ?
wejdź na live chat tam podsyłasz i ci od razu w minute zweryfikuje kontoi to wystarczy, żeby móc wypłacać?
A gdzie to wysłać bo nie mogę znaleść?
No i gitaraMEG v DYES
over 1.5 ht
1.61 Bet365
Ciesze się,ze sie znasz i zycze powidzenia.Nie znasz się... Jak mówię że nic się nie zmieni to się nie zmieni.
wejdź w sobie w tłumacz googlezaraz poleci reputa, ale powiedz mi co im mam napisac bo z angielskim słabo u mnie
Wczoraj grałem Sharków wygrywali 4:1 w 3 tercji, zamknąłem praktycznie za całość, dosłownie grosze zostały a się skończyło 4:4 i 5:4 w dogrywce przegrali, zamykanie jest dobrą opcją i polecam, nie ma co się łasić na kilka groszyPowiem wam, ze odkad nauczylem sie zamykac zaklady, czasami z mala strata (jak mecz nie idzie po mysli, jak np. Barca wczoraj) czy jak idzie po mysli, ale czlowiek boi sie, ze moze byc jakis blowout (mialem Samara 2 w kosza na zywo i zamknalem z 90% zyskiem - prowadza 6 punktami na 2 minuty przed koncem, ale mi juz to wisi) - to jestem na sporym plusie.
Malymi lyzeczkami...
edit haha i juz 79-81, 2 osobiste i szansa na remis... a ja zamknalem i mam to w dupie ????