>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
Do znawców siatkówki. Dlaczego kurs na Cannes w meczu z Budowlanymi jest tak duzy? 5.50 to nie przesada? I 1.90 na urwanie seta :eek:
Na urwanie seta przyzwoity kurs i powinny tego dokonać.
Klub mówi o pójściu na puchar z twarzą. Kobitki trenowały już na arenie.
e: na urwanie seta już 1.72 (bet365)

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
zaraz poleci reputa, ale powiedz mi co im mam napisac bo z angielskim słabo u mnie
wejdź w sobie w tłumacz google
na początku będą potwierdzić czy to twoje konto data urodzenia adress imie ojca itd. napisz że chcesz zweryfikować konto i że chcesz teraz wysłać na LC dokumenty

Otrzymane punkty reputacji: +7
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Powiem wam, ze odkad nauczylem sie zamykac zaklady, czasami z mala strata (jak mecz nie idzie po mysli, jak np. Barca wczoraj) czy jak idzie po mysli, ale czlowiek boi sie, ze moze byc jakis blowout (mialem Samara 2 w kosza na zywo i zamknalem z 90% zyskiem - prowadza 6 punktami na 2 minuty przed koncem, ale mi juz to wisi) - to jestem na sporym plusie.
Malymi lyzeczkami... ;)

edit haha i juz 79-81, 2 osobiste i szansa na remis... a ja zamknalem i mam to w dupie ????

Albo kilka dni temu, typiara w tenisa wygrywala w 3 secie 5:0 i zamknalem ze strata minimalna, bo kurs byl 1.005... i PRZEGRALA ???? ????

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Powiem wam, ze odkad nauczylem sie zamykac zaklady, czasami z mala strata (jak mecz nie idzie po mysli, jak np. Barca wczoraj) czy jak idzie po mysli, ale czlowiek boi sie, ze moze byc jakis blowout (mialem Samara 2 w kosza na zywo i zamknalem z 90% zyskiem - prowadza 6 punktami na 2 minuty przed koncem, ale mi juz to wisi) - to jestem na sporym plusie.

Malymi lyzeczkami... ;)

edit haha i juz 79-81, 2 osobiste i szansa na remis... a ja zamknalem i mam to w dupie ????
Wczoraj grałem Sharków wygrywali 4:1 w 3 tercji, zamknąłem praktycznie za całość, dosłownie grosze zostały a się skończyło 4:4 i 5:4 w dogrywce przegrali, zamykanie jest dobrą opcją i polecam, nie ma co się łasić na kilka groszy ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Filipiny
Tnt-San M
Nie wiem czemu taka róznica w kursie, bo drużyny o zblizonym potencjale.
San M. nie przegrał od dwoch miesięcy....
Minus taki,ze dla TNT,to 3 mecz w ciągu 6 dni,a tempo meczu podejrzewam,ze bedzie duże i ta granica 200,zostanie przekroczona,jednak linie to najlepiej grać na live,bo pierwsze połowy są czesto underove.

Gram TNT, 2.90
P.S. łatwo nie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom