zraszacz-bukow
Użytkownik
Jacopo Berrettini @2.37 bet365
prowadzi 3:1 w 1 secie.
No i już poszło niestetyMadrze, juz 4:1 maja, trzymam kciuki ????
Bo ja duzo przylozylem @2.00 na win ???? dobry bet z rana jak smietana.
Zbyt optymistyczna próba zabicia barona, chłopcy się przeliczyli i mapa w plecy.
Spróbuje, ostatnio cały czas gram tak podobnie tenisaJacopo Berrettini @2.37 bet365
I juz 1.57 jest. Nie dalem az tak duzo, wiec nie bede kontrowal. ZostawiamSpróbuje, ostatnio cały czas gram tak podobnie tenisa
ojjLady Bulldogs -2,5 seta @2,25 - bet365 (siatka kobiet Filipiny)
Lady Bulldogs poniżej 91,5 punktu @1,83 - bet365
Lady Bulldogs win 3 set @2,00 - bet365
Lady Bulldogs +2,5 w 3 secie @1,61 - bet365
Przyjacielu, ja nie czepiam sie i wiesz, ze jestem po twojej stronie ????
A trochę nie zwróciłem uwagi bo ja gram na win setów właśnie w takich sytuacjach jak jest podobny wynik i kurs 1,2-1,4 i ładuje za 500 :] pograłem to co podrzuciłeś i ranek w pracy pozytywnie rozpoczęty. Z tym że gram zazwyczaj mecze które oglądam na becie czy na jakiś streamach ale dzięki ja już na reputka poszłaI juz 1.57 jest. Nie dalem az tak duzo, wiec nie bede kontrowal. Zostawiam
Madrze, zarobiony klient? Klient zadowolony ???? zraszac buki!!A trochę nie zwróciłem uwagi bo ja gram na win setów właśnie w takich sytuacjach jak jest podobny wynik i kurs 1,2-1,4 i ładuje za 500 :] i pograłem to co podrzuciłeś i ranek w pracy pozytywnie rozpoczęty. Z tym że gram zazwyczaj mecze które oglądam na becie czy na jakiś streamach ale dzięki ja już na reputka poszła
Pięknie go ciśnie w drugim secie będzie 6:0Monteiro 2-1 @1,65
Po sporych bolach, ale jest 3:1.To sa tylko baby... ja mam Lady Bulldogs na czysty win po 1 secie po @2.00 !
Lubie takie leciutko ???? graty kolego ????Lady Bulldogs win 4 set 7.5
Leciutko 4 FUN
Lady Bulldogs win 4 set 7.5
Leciutko 4 FUN
nie pogralem ale gratulacje! ????
Po napisaniu posta można było złapać 5.0 i 7.0.
Tylko za dyszke ale kurs wszedł ładny ????
Brisbane Wolves - Peninsula Power over 3.5 @1.80
Dostałem już kilka wiadomości "rozlicz prawidłowo" specjalnie dla was robię toSJ SHarks win OT
2.30 Bet365
Przy stanie 0:1
EDIT:
Po minucie od posta już 1:1 ale przy tym stanie za 1.60 również polecam.