Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przyjacielu, ja nie czepiam sie i wiesz, ze jestem po twojej stronie ????
ale te bety nie mialy wiekszego sensu tj. rozbijanie je na kilka. Bo one praktycznie oznaczaja to samo. Skoro masz -2.5 seta i wygrana na 3 set to to samo jest...
A trochę nie zwróciłem uwagi bo ja gram na win setów właśnie w takich sytuacjach jak jest podobny wynik i kurs 1,2-1,4 i ładuje za 500 :] pograłem to co podrzuciłeś i ranek w pracy pozytywnie rozpoczęty. Z tym że gram zazwyczaj mecze które oglądam na becie czy na jakiś streamach ale dzięki ja już na reputka poszła
A trochę nie zwróciłem uwagi bo ja gram na win setów właśnie w takich sytuacjach jak jest podobny wynik i kurs 1,2-1,4 i ładuje za 500 :] i pograłem to co podrzuciłeś i ranek w pracy pozytywnie rozpoczęty. Z tym że gram zazwyczaj mecze które oglądam na becie czy na jakiś streamach ale dzięki ja już na reputka poszła