Kuźwa, ile Ty zarabiasz w tej robocie,że na takich ceglarzy dajesz. San Lorenzo to o klase lepsza ekipa,najlepsza w Argentynie. Oby weszło.arecibo 3 kwarta win @ 2.6. Plaska stawka.
Dzięki Tomek za info. Zagrałem raz za @1.7 i drugi raz za @1.9Kuźwa, ile Ty zarabiasz w tej robocie,że na takich ceglarzy dajesz. San Lorenzo to o klase lepsza ekipa,najlepsza w Argentynie. Oby weszło.
17:18 panie Tomku....50/50 bylby zwrot gdyby nie glupi faul...po kursie 2.6 jak najbardziej value.Kuźwa, ile Ty zarabiasz w tej robocie,że na takich ceglarzy dajesz. San Lorenzo to o klase lepsza ekipa,najlepsza w Argentynie. Oby weszło.
17:18 panie Tomku....50/50 bylby zwrot gdyby nie glupi faul...po kursie 2.6 jak najbardziej value.
4ta q Arecibo @ 2.55. Plaska stawka.
ja widzialem 16 na bet...hehe ja nie obstawialem ale to typowe comeback u Amerykanow. Jak to mowil Gorski w ucho prezesa.."ciemny lud wszystko kupi" mowa tutaj o AmerykanachKtos wie jaki byl kurs na Patriotow przy 28-3 dla Falcons?
Super bowl byl super ????
Hehe :grin:To by bylo na tyle, po meczu.
Show must go on..rozumiem lud ktory sie nie interesuje bukmacherka ani sportem...ale Ci co obstawiaja nie powinni byc zdziwieni, a juz napewno nie Ci co graja sporty amerykanskie.Hehe :grin:
Dobry mecz.
@up
No mnie tez jakos to bardzo nie dziwi. To by bylo zbyt nudne gdyby tak Falcons wysoko wygrali, a na to się zanosiło.